1 Reply Latest reply: Mar 7, 2012 9:22 PM by itsakc RSS

    error device 768 vbd could not be connected. hotplug scripts not working

    772482
      While starting any virtual machine in the oracle vm 2.2, its going in error mode instead of running or shutdown & following error is reflecting in the logs

      Start - /OVS/running_pool/254_rahul-rac-b
      PowerOn Failed : Result - failed:<Exception: return=>failed:<Exception: ['xm', 'create', '/var/ovs/mount/00CE9741C50247C2B0B98798D68F29FD/running_pool/254_rahul-rac-b/vm.cfg'] => Error: Device 768 (vbd) could not be connected. Hotplug scripts not working.
      >

      StackTrace:
      File "/opt/ovs-agent-2.3/OVSXXenVM.py", line 59, in xen_start_vm
      run_cmd(args=cmd)
      File "/opt/ovs-agent-2.3/OVSCommons.py", line 92, in run_cmd
      raise Exception('%s => %s' % (args, err))
      >

      StackTrace:
      File "/opt/ovs-agent-2.3/OVSSiteVM.py", line 134, in start_vm
      raise e


      Any help is appreciated.
        • 1. Re: error device 768 vbd could not be connected. hotplug scripts not working
          itsakc
          Hi Experts
          I am facing a similar error with an image, it runs fine in one server, in another it fails with the error as below

          Error: Device 768 (vbd) could not be connected. /etc/xen/scripts/block failed; error detected.
          >

          StackTrace:
          File "/opt/ovs-agent-2.3/OVSXXenVM.py", line 59, in xen_start_vm
          run_cmd(args=cmd)
          File "/opt/ovs-agent-2.3/OVSCommons.py", line 92, in run_cmd
          raise Exception('%s => %s' % (args, err))
          >

          StackTrace:
          File "/opt/ovs-agent-2.3/OVSSiteVM.py", line 134, in start_vm
          raise e



          Any help !

          Thanks