1 2 Previous Next 20 Replies Latest reply: Jan 31, 2012 8:10 AM by user5511496 Go to original post RSS
      • 15. Re: JDeveloper Integrated Weblogic domain issue.
        in the line of fire
        Rushing in at a moment but i see there is space in you folder structure. can you remove that "Datos de programa". Ideally no spaces are allowed.
        • 16. Re: JDeveloper Integrated Weblogic domain issue.
          user5511496
          Hi, I still have the problem, I uninstall Jdev and I create again the connection of IntegratedWebLogicServer, now it works:

          Testing JSR-160 Runtime ... success.
          Testing JSR-160 DomainRuntime ... success.
          Testing JSR-88 ... success.
          Testing JSR-88-LOCAL ... success.
          Testing JNDI ... success.
          Testing JSR-160 Edit ... success.
          Testing HTTP ... success.
          Testing Server MBeans Model ... success.

          8 of 8 tests successful.


          But I try to "Start Server Instance" from Run Menu, and i have the odl problem: "The Server Instance cannot be started because the Integrated Weblogic domain was not built successfully."

          I don´t know how can I build the domain successfully.

          I have installed the following:
          Oracle DDBB + Web Logic (+ domain created and updated in order to include the ADF libraries) + Jdeveloper + Soa Suite + soa scheme created + Oracle Siebel Adapter installed too.

          All of these in a Virtual Machine.

          I have the failure in the Jdeveloper step: trying to start the server instance in order to continue with the app deployment.

          Any other suggestion?

          Thanks a lot!

          Edited by: user5511496 on Jan 23, 2012 2:36 PM
          • 17. Re: JDeveloper Integrated Weblogic domain issue.
            Shay Shmeltzer-Oracle
            Just to verify - is your JDeveloper installed in a separate directory then your stand alone WebLogic?
            Try removing the directory: C:\Documents and Settings\Administrador\Datos de programa\JDeveloper\system11.1.1.5.37.60.13\DefaultDomain
            Set up the USER Home environment to point to c:\temp\ like explained here: http://docs.oracle.com/cd/E24382_01/install.1112/e17074/ojdig.htm#BDCJCHDF
            Then restart JDeveloper
            • 18. Re: JDeveloper Integrated Weblogic domain issue.
              achie
              Hi,

              Just to update my post, we are not able to fix the issue we have encountered regarding the Integrated Weblogic Issue, so we ended up re-installing the JDeveloper 11.1.1.5.0, now it's working....

              Thanks for all the help experts...

              Edited by: nakurato on Jan 23, 2012 5:36 PM
              • 19. Re: JDeveloper Integrated Weblogic domain issue.
                user5511496
                Hi, I did what you told me, set the correct path for the USER Home environment pointing to C:\Temp

                I deleted the application server and created it again, I tested it and i got the following:

                Testing JSR-160 Runtime ... success.
                Testing JSR-160 DomainRuntime ... success.
                Testing JSR-88 ... success.
                Testing JSR-88-LOCAL ... success.
                Testing JNDI ... success.
                Testing JSR-160 Edit ... success.
                Testing HTTP ... success.
                Testing Server MBeans Model ... success.

                8 of 8 tests successful.

                Next, I tried to create default domain, by clicking right button on IntegratedWebLogicServer and I got the following error:

                [02:13:13 PM] Creating Integrated Weblogic domain...
                [02:13:18 PM] ERROR: An error occurred while building the default domain.
                Please see this log file for more details:
                C:\Temp\system11.1.1.5.37.60.13\o.j2ee.adrs\CreateDefaultDomain.log

                The log file has:
                Log File: C:\Temp\system11.1.1.5.37.60.13\o.j2ee.adrs\CreateDefaultDomain.log
                Label: JDEVADF_11.1.1.5.0_GENERIC_110409.0025.6013
                Product Home: C:\oracle\Middleware\jdeveloper\jdev\
                Domain: C:\Temp\system11.1.1.5.37.60.13\DefaultDomain

                "C:\oracle\Middleware\oracle_common\common\bin\wlst.cmd" "C:\Temp\system11.1.1.5.37.60.13\o.j2ee.adrs\CreateDefaultDomain.py"
                Process started
                wlst > ****** RECURSIàN DE ARCHIVO POR LOTES excede los l¡mites de la PILA ******
                wlst > Recuento de recursiones=1240,Uso de la pila=90 por ciento
                wlst > ****** SE ANULA EL PRECESAMIENTO DEL ARCHIVO POR LOTES ******
                Elapsed time: 5016 ms

                The above meaning something like this:
                B A T C H R E C U R S I O N exceeds STACK limits ****** Recursion Count=1240, Stack Usage=90 percent ****** B A T C H PROCESSING IS A B O R T E D

                I can't see where is the fault !
                • 20. Re: JDeveloper Integrated Weblogic domain issue.
                  user5511496
                  Hi, Finally I could fix my issue.

                  I uninstalled everything I had installed, even the Oracle DDBB, next I installed all the programs again:
                  - Oracle ddbb
                  configured parameter sessions, parameter processes and parameter open_cursors: all of them =500
                  - WebLogic
                  - Repository Creation Utility and created schema
                  - SOA suite
                  - Created domain (it could be ommited)
                  - JDeveloper
                  created domain

                  I guess the main problem was in oracle ddbb and the parameter values.
                  Thanks,
                  :-)
                  1 2 Previous Next