4 Replies Latest reply on Jun 18, 2012 2:04 PM by Alejandro Sosa-Oracle

    Need help in Notification issue

    Kavishkar111111
      Hi All,

      Have designed a new custom workflow, as part of workflow notification need to be sent to the supervisor.
      For this i have created role and assign users dynamically using below codes

      wf_directory.getroleinfo (v_role_name_b,
      v_role_display_name_b,
      v_email_address_b,
      v_notif_preference,
      v_language,
      v_territory
      );

      IF v_role_display_name_b IS NOT NULL
      THEN
      --
      --
      --Remove the users from the role
      wf_directory.removeusersfromadhocrole (role_name => v_role_name_b,
      role_users => NULL
      );
      --
      wf_directory.adduserstoadhocrole (role_name => v_role_name_b,
      role_users => v_user_name
      );
      --
      ELSE
      --
      -- Create the adhocrole .
      --
      --
      wf_directory.createadhocrole
      (role_name => v_role_name_b,
      role_display_name => v_role_display_name_b,
      LANGUAGE => 'AMERICAN',
      territory => 'AMERICA',
      role_description => v_role_display_name_b,
      notification_preference => 'MAILHTML',
      role_users => v_user_name,
      email_address => NULL,
      fax => NULL,
      status => 'ACTIVE',
      expiration_date => NULL,
      parent_orig_system => NULL,
      parent_orig_system_id => NULL,
      owner_tag => NULL
      );
      --
      END IF;

      Then this role is assigned to the attribute 'SEND_TO_ROLE' defined in the workflow.
      wf_engine.setitemattrtext (itemtype => itemtype,
      itemkey => itemkey,
      aname => 'SEND_TO_ROLE',
      avalue => v_role_name_b
      );
      For this attribute 'SEND_TO_ROLE' have assigned Type as Role in Workflow.
      I can see records in Notification table with Mail_status as 'Mail', but not receiving the notifications either in mail nor in notification form, not sure where it is stuck.
      Not sure how to debug workflow, have downloaded the log file FNDCPGSC695411.txt but i am not able to find the exact issue.

      Please give your inputs to fix this issue.

      System Details:
      Workflow Builder - 2.6.3.5
      OEBS - 12.1.2
      Database - 11g

      Thanks in advance
      Rajesh