3 Replies Latest reply: Jul 20, 2012 8:28 AM by Wsiebel-Oracle RSS

    SWSE logical profile apply don't crete virtual directories

    949915
      Hello,

      I have installed Siebel 8.2 server on my Windows 7 machine.
      I have completed install &configuration for Gateway Name Server, Siebel Enterprise Server, Sieber Server & SWSE.
      All servers & Oracle database services are running.

      After applying SWSE logical profile virtual directories are not getting created in IIS.

      PFB configuration used while applying SWSE logical profile.

      AppServerHostName=windows7test
      ConfigMode=VERT
      ConfigTask=ConfigureSWSEPhysical
      current_section=
      current_step=Response
      DeployedLanguage=ENU
      DoubleQuote="
      eappscfgExists=C:\siebel\8.2.2.0.0\ses\gtwysrvr\admin\Webserver\eapps.cfg
      eappsprofile=C:\siebel\8.2.2.0.0\ses\gtwysrvr\admin\Webserver
      EnableVirtualHosts=false
      EnterpriseServer=
      EVTWelcome=Configuration Wizard Hint: Siebel Bookshelf provides searchable documentation. For EVT command-line help run evt -? or EVT -h.
      first_section=InitialSetup
      first_step=MainTask
      GatewayAddress=
      GatewayCreateDefaultRead=
      GatewayUseDefaultRead=
      HostName=windows7test
      LoadBalancerOption=SingleServer
      LoadBalancingServer=windows7test:2321
      MainTask=Create
      OperatingSystem=windows 7
      OSDirSeparator=\
      OSType=x86
      RequestComponent=SRMSynch
      RequestServer=
      SCBPort=2321
      SiebelBinDir=c:\siebel\8.2.2.0.0\sweapp\bin
      SiebelDbsrvrRoot=c:\siebel\8.2.2.0.0\sweapp\dbsrvr
      SiebelEncryption=
      SiebeLibDir=c:\siebel\8.2.2.0.0\sweapp\lib
      SiebelInstalledDir=c:/siebel/8.2.2.0.0/sweapp
      SiebelLanguage=ENU
      SiebelLogArch=
      SiebelLogDir=
      SiebelLogEvents=
      SiebelLogFile=
      SiebelMaxThreads=
      SiebelMsgDir=c:\siebel\8.2.2.0.0\sweapp\locale\enu
      SiebelPassword=
      SiebelProgName=
      SiebelRoot=c:\siebel\8.2.2.0.0\sweapp
      SiebelRootParm=-h c:\siebel\8.2.2.0.0\sweapp
      SiebelTableOwner=
      SiebelTempDir=c:\siebel\8.2.2.0.0\sweapp\temp
      SiebelUser=
      SiebelVersion=8.2.2 SIA [22314] ENU
      SWSERoot=c:\siebel\8.2.2.0.0\sweapp
      SWSEServer=c:\siebel\8.2.2.0.0\sweapp\Admin\Webserver
      TraceLevel=1
      UnicodeEnable=
      WindowsSystemRoot=C:\Windows\system32


      I am logged in as Admin user of my windows 7 machine.
      I have provided read/write permission on entired C:\siebel directory for windows Admin user as well as IIS_USRS.

      IIS version is 7.5.7600.16385.

      Please help me dig down what may be going wrong.

      Thanks,
      Harshal