This discussion is archived
2 Replies Latest reply: Nov 8, 2012 3:39 AM by 971958 RSS

Success but not Posted Process Scheduler

971958 Newbie
Currently Being Moderated
Hi all,
I just installed HCM 9.1 PT8.52, Demo DB, Oracle 11g Database and Windows server 2008.
I installed and configured the process scheduler (followed the steps) and created a windows service for it, that is 'Automatically started'.
When trying to run a process scheduler, I'm getting a run status 'Success' but the 'Distribution Status' is 'Not Posted'.
I suppose it is not finding the location or something?
What should I check?

Thanks.
Bechara
  • 1. Re: Success but not Posted Process Scheduler
    HakanBiroglu Oracle ACE
    Currently Being Moderated
    Thing to for:
    Add ProcessSchedulerAdmin and ReportDistAdmin Role to the user that start the Process Scheduler
    Default Local node is set to be trusted
    Default Local node needs to be password authenticated
    Create report node and add this to your process scheduler.

    All steps are described in in the installation manual chapter 10 Setting Up Process Scheduler on Windows
  • 2. Re: Success but not Posted Process Scheduler
    971958 Newbie
    Currently Being Moderated
    Thank you!
    The ReportDistAdmin role was missing so I added it.
    I shut down process scheduler and re-run it, but I'm still getting 'Not Posted'
    Is there any additional step to do before trying the reports?

    Update
    And the password was missing in the default local node, I added it and it worked!
    Thanks you Hakan!

    Edited by: Bechara IS on Nov 8, 2012 3:39 AM

Legend

  • Correct Answers - 10 points
  • Helpful Answers - 5 points