2 Replies Latest reply: Dec 12, 2012 10:26 PM by user7197586 RSS

    FRM-41214 Unable to run the report

    user7197586
      Helo

      I am running report from form11g & Database is Oracle9i

      And also Object Navigator->Report is created that report name mentioned as 'master' as follow

      [FIND_REPORT_OBJECT('master');]

      I wrote below code in my form
      -------------------------------------------------------------------------------------------------------
      DECLARE
      pl_id ParamList;
      repid REPORT_OBJECT;
      v_rep VARCHAR2(100);
      rep_status VARCHAR2(20);
      Str_Report_Server_Job VARCHAR2(100);
      Str_Job_ID VARCHAR2(100);
      Str_URL VARCHAR2(100);

      ------------------------------------------------------
      BEGIN
      pl_id := Get_Parameter_List('tmpdata');
      IF NOT Id_Null(pl_id) THEN
      Destroy_Parameter_List( pl_id );
      END IF;

      pl_id := Create_Parameter_List('tmpdata');
      repid := FIND_REPORT_OBJECT('master');
      --Add_Parameter(pl_id,'EMP_QUERY',TEXT_PARAMETER,'NULL');

      -------------------------------------------------------------------------------------------------
      /*COMMENTED BY SACHIN WAGH ON DATE-28/11/2012*/
      --Run_Product(REPORTS, 'mastertotal.rdf', SYNCHRONOUS, RUNTIME,FILESYSTEM, pl_id, NULL);
      ----------------------------------------------------------------------------------------------------

                                    /*ADDED BY SACHIN WAGH ON DATE-28/11/2012*/
      BEGIN
           
      set_report_object_property ( repid, report_filename, 'E:\Oracle\Middleware\Oracle_FRHome1\reports\mastertotal.rdf' ); -- report name
      repid := FIND_REPORT_OBJECT('mastertotal'); report node in forms builder
      SET_REPORT_OBJECT_PROPERTY(repid,REPORT_COMM_MODE,SYNCHRONOUS);
      SET_REPORT_OBJECT_PROPERTY(repid, REPORT_EXECUTION_MODE, BATCH);
      SET_REPORT_OBJECT_PROPERTY(repid,REPORT_DESTYPE,cache);
      SET_REPORT_OBJECT_PROPERTY(repid,REPORT_DESFORMAT,'PDF');
      SET_REPORT_OBJECT_PROPERTY(repid,REPORT_SERVER,'RptSvr_ps-win-hrall_Frminst'); -- report server name(rptsvr_ps-win-hrall_frminst.dat)

      Str_Report_Server_Job := RUN_REPORT_OBJECT(repid,pl_id);
      Str_Job_ID := SUBSTR(Str_Report_Server_Job, LENGTH('rptsvr_ps-win-hrall_frminst') + 2, LENGTH(Str_Report_Server_Job));
      Str_URL      := '/reports/rwservlet/getjobid' || Str_Job_ID || '?server=RptSvr_ps-win-hrall_Frminst';
      WEB.SHOW_DOCUMENT(Str_URL, '_SELF');
           DESTROY_PARAMETER_LIST(PL_ID);
      END;
      --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      I am not adding any parameter.When i run the form from webased & in that form reports is calling but report gives error "FRM-41214 Unable to run the report "

      After Complete running report in internet explorer gives error "REP-52251: The output of job ID 11 requested on Wed Dec 12 18:30:14 IST 2012 cannot be retrieved.<P>REP-51026: No output is generated for job 11.
      "
      Kindly suggest the solution in deep

      Regards,
      Sachin