1 Reply Latest reply: Jan 2, 2013 2:27 PM by CraigB RSS

    frm-92101 due to invalid configuration.

    user2040934
      Dear members,

      I have installed Apllication server 10 forms and reports services, but could not connect / run the forms from a client machine.

      the webutil was not installed, when I installed the forms and report services so, I copied the webutil folder and configure it according to the guide.

      the following error is from java console:

      [java console ]
      RegisterWebUtil - Loading WebUtil Version 10.1.2.0
      Loaded image: jar:http://10.0.2.209/forms/java/frmall.jar!/oracle/forms/icons/splash.gif
      Loaded image: jar:http://10.0.2.209/forms/java/frmall.jar!/oracle/forms/icons/bgnd.gif
      proxyHost=null
      proxyPort=0
      connectMode=HTTP, native.
      oracle.forms.net.ConnectionException: Forms session <3> failed during startup: no response from runtime process
           at oracle.forms.net.HTTPNStream.getInfoFromServlet(Unknown Source)
           at oracle.forms.net.HTTPNStream.<init>(Unknown Source)
           at oracle.forms.net.HTTPConnection.connect(Unknown Source)
           at oracle.forms.engine.FormsDispatcher.initConnection(Unknown Source)
           at oracle.forms.engine.FormsDispatcher.init(Unknown Source)
           at oracle.forms.engine.Runform.initConnection(Unknown Source)
           at oracle.forms.engine.Runform.startRunform(Unknown Source)
           at oracle.forms.engine.Main.createRunform(Unknown Source)
           at oracle.forms.engine.Main.start(Unknown Source)
           at sun.plugin2.applet.Plugin2Manager$AppletExecutionRunnable.run(Unknown Source)
           at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
      [java console ]

      here is my formsweb.cfg
      [si]
      envFile=default.env
      baseHTMLJInitiator=webutiljpi.htm
      jpi_download_page=http://java.sun.com/products/archive/j2se/1.4.2_09/index.html
      jpi_classid=clsid:CAFEEFAC-0016-0000-0010-ABCDEFFEDCBA
      jpi_codebase=http://java.sun.com/update/1.6.0/jinstall-6u10-windows-i586.cab#Version=6,0,10,33
      WebUtilArchive=frmwebutil.jar,jacob.jar,clientinfos.jar
      WebUtilLogging=off
      WebUtilLoggingDetail=normal
      WebUtilErrorMode=Alert
      WebUtilDispatchMonitorInterval=5
      WebUtilTrustInternal=true
      WebUtilMaxTransferSize=16384
      archive=frmall.jar,share.jar,laf_1012.jar
      #archive_jini=frmall_jinit.jar
      pageTitle=Store_Inventory
      form=login.fmx
      separateFrame=true
      lookandfeel=generic
      width=1024
      height=768
      workingDirectory=C:\ORA-APP\si
      userid=abc/abc@orcl
      where is me wrong?

      Regards: