This discussion is archived
4 Replies Latest reply: Mar 13, 2013 11:38 PM by 996630 RSS

Log is not showing in sql developer for procedure.

981187 Newbie
Currently Being Moderated
Hi.
I have created a stored procedure. But when i run it from my sqldeveloper(Version 2.1.1.64) it is not showing any output. I tried Menu->View->Log(ctrl+shift+L) but nothing happened.
I want to see result of my stored procedure(message, log etc.). How to get back that window?
I am using windows 7 pro, java 6.0, Oracle instant client 11, SQL Devloper version 2.1.1.64.
Thanks.

Edited by: 978184 on Dec 27, 2012 12:11 AM
  • 1. Re: Log is not showing in sql developer for procedure.
    Jeff Smith SQLDev PM ACE Moderator
    Currently Being Moderated
    Can you try upgrading to the latest version? Your copy is quite old.

    View > Log, then look at the Output Variables pagel inside that panel.

    Here's a screenshot and some instructions
    http://www.thatjeffsmith.com/archive/2011/12/sql-developer-tip-viewing-refcursor-output/
  • 2. Re: Log is not showing in sql developer for procedure.
    996630 Newbie
    Currently Being Moderated
    Well, I have the latest version and it is still not working for me.
    I just see the message - Log window and nothing else.
    Maybe it is just a setting somewhere but I cannot find it. :-((
    The link you provided is no help for me.
    No output variables what so ever.
    In the past it worked. But no for no known reason, it doesn't.
    Anybody an idea ??

    Thanks
  • 3. Re: Log is not showing in sql developer for procedure.
    Jeff Smith SQLDev PM ACE Moderator
    Currently Being Moderated
    Can you follow the instructions pinned to the top of this forum and collect debug info in the console, run your procedure, and then paste that entire log here?
  • 4. Re: Log is not showing in sql developer for procedure.
    996630 Newbie
    Currently Being Moderated
    Well, I've installed the latest version again and for some reason, it works now. (v3.2)
    But in the previous (3.1) it did not.
    How did I run a Stored Proc?
    From wihtin the package itself. Select the Run, selected the stored proc. I needed, fill in the required vars and press Ok.
    What I got was the "Messages - Log" window, without the tab. "Output Variables" and "Running: IdeConnections... .jpr". Which is very strange.
    No matter what I did, I never saw those 2 tabs anymore. (in the past, it was no prob.)
    Then I installed the version again, and it works.
    What I tried next was to close those tabs. (with the close (x) button). Now run the sp again and they apear again. Just like it should.
    I a previous version, i did not.
    For the moment, its ok, but I'm still wondering what happend?

Legend

  • Correct Answers - 10 points
  • Helpful Answers - 5 points