This discussion is archived
1 Reply Latest reply: Jan 19, 2013 5:31 AM by user8950278 RSS

Problems doing outplace Upgrade OWB Repository 11.2.0.2 to 11.2.0.3

user8950278 Newbie
Currently Being Moderated
Hi everybody,

we did an Upgrade of our database from 11.2.0.2 to 11.2.0.3.
So i also wanted to upgrade our OWB to 11.2.0.3.

I did the same on our test machine and everything went fine. But now an our other machine (productive) i have the following strange behaviour.

I stoped the OWB Service, then i identified my current owb home location with following statement:
SELECT host_name, server_side_home from wb_rt_service_nodes s, v$instance v where s.instance_number=v.instance_number;

It shows:
HOST_NAME
----------------------------------------------------------------
SERVER_SIDE_HOME
--------------------------------------------------------------------------------
srv1
/ora/app/oracle/product/11.2.0/dbhome_1

Then i copied the rtrepos.properties File to my new OWB_HOME

After that i wanted to reset my owb home to point to the right one. So from New_OWB_HOME
i ran /owb/UnifiedRepos/reset_owbcc_home.sql via sqlplus with owbsys credentials.

and entered the new path.

It says PL/SQL Procedure completed succesfully

So i issued SELECT host_name, server_side_home from wb_rt_service_nodes s, v$instance v where s.instance_number=v.instance_number;
but it shows the old vallue not the new owb home.

So is this an failure and if yes, how can it be fixed?

Greetings Daniel

Legend

  • Correct Answers - 10 points
  • Helpful Answers - 5 points