This discussion is archived
4 Replies Latest reply: Jan 29, 2013 9:31 AM by Levi-Pereira RSS

Oracle Grid Infrastructure(Cluster)

942175 Newbie
Currently Being Moderated
Dear Guru's;
I'm installing Oracle Grid 11gr2 on windows 2003 server.I installed successfully without domain controller. But when i try to install with Active Domain controller i faced following error

INS-20802 Grid Infrastructure Failed
Cause:Plugin failed

Please guide me how to resolve it...

Thank you for your guidance...
  • 1. Re: Oracle Grid Infrastructure(Cluster)
    Levi-Pereira Guru
    Currently Being Moderated
    Check if IPV6 was enabled.

    Oracle Grid Infrastructure does not support the IPv6 protocol, so the IPv6 components must be disabled prior to installation.

    http://docs.oracle.com/cd/E11882_01/install.112/e24169/typinstl.htm#CIHCEGBC

    Regards,
    Levi Pereira
  • 2. Re: Oracle Grid Infrastructure(Cluster)
    Victor Armbrust Oracle ACE
    Currently Being Moderated
    You should also use Local Administrator
  • 3. Re: Oracle Grid Infrastructure(Cluster)
    942175 Newbie
    Currently Being Moderated
    Sir,

    Thanks for ur reply..

    Before adding domain IPV6 is in disable state only. I didn't check after adding domain. Is there any possibility of IPV6
    enables after domain addition. And also i have installed directly from local admin account. How to give admin rights to domain account to use for cluster.

    Thanks for advice.
    Expecting your reply..
  • 4. Re: Oracle Grid Infrastructure(Cluster)
    Levi-Pereira Guru
    Currently Being Moderated
    939172 wrote:
    Sir,

    Thanks for ur reply..

    Before adding domain IPV6 is in disable state only. I didn't check after adding domain. Is there any possibility of IPV6
    enables after domain addition. And also i have installed directly from local admin account. How to give admin rights to domain account to use for cluster.

    Thanks for advice.
    Expecting your reply..
    I don't know if IPV6 was enabled by AD installation. I pointed this issue due this happen with me (i.e IPV6 enabled). Check if it's enable, if yes, disable it.

    I do not know if it is supported to install Oracle Clusterware on the same server where is installed/configred AD. But I don't recommend do that. Both provide service of high availability that should be installed on separate host.

Legend

  • Correct Answers - 10 points
  • Helpful Answers - 5 points