This discussion is archived
2 Replies Latest reply: Feb 28, 2013 3:43 AM by 831265 RSS

cfgadm

831265 Newbie
Currently Being Moderated
Hi,

I have a new Emulex LP1000-S card installed in a V480, ive installed the relvant SAN 4.4 and emulex utilities but when I try to configure the card I receive the following:

# cfgadm c7
Ap_Id Type Receptacle Occupant Condition
c7 fc connected unconfigured unknown

# cfgadm -c configure c7

but c7 still shows as unconfigured.

# cfgadm c7
Ap_Id Type Receptacle Occupant Condition
c7 fc connected unconfigured unknown

The get_host_attr from elmxadm shows the port offline:

Node WWN = 20000000c9617a11
Port WWN = 10000000c9617a11
Port Fc Id = 000000
Port Type = Other
Port State                 = Offline
Port Supported COS = Class3

Ive tried a hard reset etc etc but no luck in onlining the port???


Thanks.
  • 1. Re: cfgadm
    Nik Expert
    Currently Being Moderated
    Hi.
    Please clear:
    What Solaris version you use? ( Solaris 10 not require separete installation of SAN )

    What type of connections you use? ( Direct or FC-switches).

    What current state of LED on the card? ( Link status and speed)

    You can get configured state only after:
    1. Link present
    2. Present any other FC devices available for wwn of your HBA.

    Regards.
  • 2. Re: cfgadm
    831265 Newbie
    Currently Being Moderated
    Thanks Nik, I reseated the fibre cards and everything is now ok

Legend

  • Correct Answers - 10 points
  • Helpful Answers - 5 points