This discussion is archived
2 Replies Latest reply: Mar 4, 2013 5:14 AM by Nagaraju Cool RSS

problem in starting my weblogic server to get my obiee working

994462 Newbie
Currently Being Moderated
Hello All,
Please help me
1. I have oracle 11g installed as sysdba
2. I have OBIEE 11g Installed
3.i could login to my database through sqlplus with userid sys as sysdba/password .my data base status is active

Now problem is :
1. i am unable to start my weblogic server (it is saying force shutting down)

2. i am unable to get my OBIEE login home page with the given url

3. how to get my admin server up and running

Thanks in advance
Aparna
  • 1. Re: problem in starting my weblogic server to get my obiee working
    DNK Explorer
    Currently Being Moderated
    Hi Aparna,

    It is very difficult to resolve the issue if you dont paste the errors.Please try to paste the errors so someone can reply you.

    1.For Database make sure db services (TNS listener,Orcl service) are up and running
    2.Weblogic error(Force shutting down) occur for different reasons.Please provide the error exactly

    For rest of the issues depends on weblogic server.

    Thanks
    DNK
  • 2. Re: problem in starting my weblogic server to get my obiee working
    Nagaraju Cool Explorer
    Currently Being Moderated
    Hi,

    You need to edit boot.properties file in above locations.Use username and password which you used while installing.

    (OBIEE Installation Drive)\user_projects\domains\bifoundation_domain\servers\AdminServer\security

    and

    (OBIEE Installation Drive)\Bi\user_projects\domains\bifoundation_domain\servers\bi_server1\security

    and let me know if you still facing the same issue.

    Hope it Help's You.


    Thanks,
    Nagaraju

    Edited by: 991370 on Mar 4, 2013 5:14 AM

Legend

  • Correct Answers - 10 points
  • Helpful Answers - 5 points