This discussion is archived
7 Replies Latest reply: Mar 25, 2013 5:55 PM by 999054 RSS

IIS WebLogic Plugin problem with SSL connection.

995720 Newbie
Currently Being Moderated
Hi, I have IIS 7.5 on Windows 2008 and it needs to connect to WebLogic 10.3.6 on Linux. It works if I don't use SSL, but it fails when using SSL.

I set up my iisproxy.ini as follows:

WebLogicHost=xxx.xxx.xxx.xxx
WebLogicPort=xxxx
Debug=ALL
ConnectRetrySecs=5
ConnectTimeoutSecs=25000
WlForwardPath=/
PathTrim=/
Idempotent=OFF
DebugConfigInfo=ON
KeepAliveEnabled=true

WLLogFile=C:\Temp\wl-proxy.log
WLSSLWallet=C:\weblogic\lib\mywallet
SecureProxy=ON

And I put C:\weblogic\lib on system Path. I followed the instruction on README to create oracle wallet and load the cert. However, I got the following error:

2013-03-07T17:32:17.9472-05:00 <366813626942751> --------------------------Entering method freeSrvrList-----------------------------
2013-03-07T17:32:17.9472-05:00 <366813626942751> freeSrvrList: ListNode is NULL
2013-03-07T17:32:17.9472-05:00 <366813626942751> Exception caught in method IISProxy::TerminateExtension at line no = 3103 ..................
2013-03-07T17:51:42.4850-05:00 <392413626967021> sysMkdirs() on 'C:\Windows\TEMP\_wl_proxy':
2013-03-07T17:51:42.4850-05:00 <392413626967021> getWLFilePath: Complete File name = [C:\Windows\TEMP\_wl_proxy\version.3924]
2013-03-07T17:51:42.4850-05:00 <392413626967021> WebLogic Server Plugin version 1.1 <WLSPLUGINS_11.1.1.6.0_WINDOWS.X64_RELEASE>
2013-03-07T17:51:42.5006-05:00 <392413626967021> loadFile(): Properties loaded from \\?\C:\weblogic\lib\iisproxy.ini
2013-03-07T17:51:42.5006-05:00 <392413626967021> In loadProps keepAliveSecs = -11 ci->pi->keepAlive = 1
2013-03-07T17:51:42.5006-05:00 <392413626967021> In loadProps keepAliveSecs = 30 - TRIGGER_INTERVAL= 20
2013-03-07T17:51:42.5006-05:00 <392413626967021> Wallet file is = file:C:\weblogic\bin\mywallet
2013-03-07T17:51:42.5006-05:00 <392413626967021> calling wl_ssl_init SSL wallet:file:C:\weblogic\bin\mywallet
2013-03-07T17:51:42.5006-05:00 <392413626967021> mod_weblogic(ssl): Cannot Load library: libwlssl.dll
2013-03-07T17:51:42.5006-05:00 <392413626967021> WL SSL Init failed
2013-03-07T17:51:42.5006-05:00 <392413626967021> Could not find the ini file anywhere
2013-03-07T17:51:42.5006-05:00 <392413626967021> initConfigInfo ci->pi->keepAlive = 1 , keepAliveSecs =20

I've been struggling for 2 days and any help will be highly appreciated!

Legend

  • Correct Answers - 10 points
  • Helpful Answers - 5 points