0 Replies Latest reply: Jun 22, 2013 4:19 AM by 1005485 Branched from an earlier discussion. RSS

    Re: Webcenter portal inline editing is not working

    1005485

      Hi,

       

      Sorry, this is some thing which is not relavent to your question. But i sincerely need your help. I am in a very critical situation. Need to sumbit the task on monday at any cost. Please help me

      I am facing the same problem as mentioned in one of your threads (https://forums.oracle.com/thread/2502319)

      I need to display the image stored in the content server. For that, I tried like this.

       

      <c:set value="UUCM#dDocName:#{node.EmpImage}"

                                 var="proImage"/>

      <af:image id="ucm_img"

                                    inlineStyle="border-color:Black; border-width:1px; width:85px;height:120px;"

                                    source="#{documentsService.latestReleasedVersionURL[${proImage}]}"

                                    rendered="true"/>

      But, it is not working.

      I also tried this way

      <img id="ucm_img1"

                                    inlineStyle="border-color:Black; border-width:1px; width:85px;height:120px;"

                               src="#{documentsService.latestReleasedVersionURL[${proImage}]}"

                                    rendered="true"/>

      But, no luck.

       

      Would you please let me know how u have resolved this issue

       

      Thanks & Regards,

      Sneha