4 Replies Latest reply: Jul 17, 2013 1:08 AM by Rajesh Lathwal RSS

    error while starting oms after reboot

    866317

      Hi All,

      I am receiving the error while restarting OMS after rebooting the server. Any help would be appreciated.

       

      Ping statistics for ::1:
          Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
      Approximate round trip times in milli-seconds:
          Minimum = 0ms, Maximum = 0ms, Average = 0ms

      C:\Windows\system32>ping xyz02srv141

      Pinging xyz02srv141.abc.com [::1] with 32 bytes of data:
      Reply from ::1: time<1ms
      Reply from ::1: time<1ms
      Reply from ::1: time<1ms
      Reply from ::1: time<1ms

      Ping statistics for ::1:
          Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
      Approximate round trip times in milli-seconds:
          Minimum = 0ms, Maximum = 0ms, Average = 0ms

      C:\Windows\system32>nslookup 10.12.2.141
      Server:  tatnet200.abc.com
      Address:  10.10.2.200

      Name:    xyz02srv141.abc.com
      Address:  10.12.2.141


      C:\Windows\system32>nslookup xyz02srv141.abc.com
      Server:  tatnet200.abc.com
      Address:  10.10.2.200

      Name:    xyz02srv141.abc.com
      Address:  10.12.2.141


      C:\Windows\system32>nslookup xyz02srv141
      Server:  tatnet200.abc.com
      Address:  10.10.2.200

      Name:    xyz02srv141.abc.com
      Address:  10.12.2.141

      C:\Windows\system32>echo %ORACLE_UNQNAME%
      ORACC

      C:\Windows\system32>emctl stop oms -all
      EM Configuration issue. D:\app\s_oracle_xyz02srv141\product\11.2.0\dbhome_2/xyz02srv141.abc.com_ORACC not found.

      C:\Windows\system32>

       

      Regards,