2 Replies Latest reply: Jul 30, 2013 1:18 AM by Ora Ash RSS

    Weblogic 10.3.5 with oracle forms and reports 11.1.2.1.0

    Ora Ash

      Hi All,

       

      I am new to 11g concept (actually web based, have worked till 6i) and trying to upgrade my existing system (6i) to 11g. I have installed Weblogic 10.3.5 with forms and reports 11.1.2.1.0 on windows 7 32 bit. I can connect to my database (10g) from Form builder.

      But when I try to open a form/pll of 10g or 6i, it says PDE-PLI018 could not find library and it shows the path of my earlier folder, which now does not exist.

       

      I have made changes in registry FORMS_PATH, FORMS_BUILDER_PATH, UI_ICON

      And in default.env file FORMS_PATH and CLASSPATH

       

      I have added entry to tnsnames.ora, through which I can connect to DB. And have followed below site to configure weblogic and FM forms and reports;

       

      http://windows7bugs.wordpress.com/2013/04/06/install-configure-oracle-weblogic-server-10-3-6-forms-reports-11g-on-windows8windows-2008-r2/

       

      I have few doubts in my mind;

      1) Do we have to connect (create a bridge) to DB from weblogic except tnsnames.ora.

      2) For library error I think I am missing some settings to be done.

      3) If I am able to rectify above error then can I directly use http://localhost:8888/forms/frmservlet and access the system from another pc, or still there are some modifications needed.

       

      I am trying this from last 3 days, but couldn't find the solution, kindly help me out for same, eagerly waiting for your reply.

       

      Regards,

      Ash