This discussion is archived
3 Replies Latest reply: Sep 24, 2013 9:58 AM by Hussein Sawwan-Oracle RSS

All services are started but can't access the login page..

HarryApps Newbie
Currently Being Moderated

Hi Gurus,

 

Need your help. I have 12.1.1 Two node installation on Linux 5.9 with 64 bit.

 

Linux2- Database server + Concurrent manager

Linux1- Apps Node

Port - 8002 (port pool -2)

 

All services are started without issues. I can do tnsping from apps node and connect to db from Linux1. Adstrtal.sh log file is below.

Root Service               Oracle Process Manager for TWONODE_linux1  adopmnctl.sh     Started

  Web Entry Point Services                                                               Enabled

  Web Entry Point Services   Oracle HTTP Server TWONODE_linux1          adapcctl.sh      Started

  Web Entry Point Services   OracleTNSListenerAPPS_TWONODE_linux1       adalnctl.sh      Started

  Web Application Services                                                               Enabled

  Web Application Services   OACORE OC4J Instance TWONODE_linux1        adoacorectl.sh   Started

  Web Application Services   FORMS OC4J Instance TWONODE_linux1         adformsctl.sh    Started

  Web Application Services   OAFM OC4J Instance TWONODE_linux1          adoafmctl.sh     Started

  Batch Processing Services                                                              Enabled

  Batch Processing Services  OracleConcMgrTWONODE_linux1                adcmctl.sh       Started

  Batch Processing Services  Oracle Fulfillment Server TWONODE_linux1   jtffmctl.sh      Started

  Other Services                                                                         Disabled

  Other Services             OracleFormsServer-Forms TWONODE_linux1     adformsrvctl.sh  Disabled

  Other Services             Oracle Metrics Client TWONODE_linux1       adfmcctl.sh      Disabled

  Other Services             Oracle Metrics Server TWONODE_linux1       adfmsctl.sh      Disabled

  Other Services             Oracle MWA Service TWONODE_linux1          mwactlwrpr.sh    Disabled

 

 

 

 

ServiceControl is exiting with status 0

 

But why am I not able to access the login page: http://linux1.com:8002?

 

This is funny, when I run the above link, after some time, the link gets forwarded to http://linux2.com:8002/OA_HTML/RF.jsp?function_id=28716&resp_id=-1&resp_appl_id=-1&security_group_id=0&lang_code=US&para…

 

I appreciate your advise on this. Thank you.

  • 1. Re: All services are started but can't access the login page..
    Hussein Sawwan-Oracle Employee ACE
    Currently Being Moderated

    Looks like one (or more) of the configuration files and/or profile options is pointing to linux2 node -- Please check the application context file on linux1 to verify.

     

    Please do the following:

     

    - Stop the application services

    - Run AutoConfig on Linux1 node

    - Start the application services

    - Access the instance

     

    If you still have the same issue, then please check Apache log files (error_log* and access_log*).

     

    Thanks,

    Hussein

  • 2. Re: All services are started but can't access the login page..
    HarryApps Newbie
    Currently Being Moderated

    Hussein,

     

    Great, after running autoconfig, it starts working. I have one more question though,

     

    on my app node - linux1, I have 2 directories <SID>_linux1 and <SID>_linux2. First one is for primary apps node and second one is for 2 concurrent manager. It is a shared directory structure. If I run the autconfig on the second one, it will mess up again. Second one has second concurrent manager, how do I run the second concurrent manager? After I run the 2 concurrent manager, how do I test both concurrent managers are working? Your help is much appreciated.

  • 3. Re: All services are started but can't access the login page..
    Hussein Sawwan-Oracle Employee ACE
    Currently Being Moderated

    HarryApps wrote:

     

    Hussein,

     

    Great, after running autoconfig, it starts working. I have one more question though,

     

    on my app node - linux1, I have 2 directories <SID>_linux1 and <SID>_linux2. First one is for primary apps node and second one is for 2 concurrent manager. It is a shared directory structure. If I run the autconfig on the second one, it will mess up again. Second one has second concurrent manager, how do I run the second concurrent manager? After I run the 2 concurrent manager, how do I test both concurrent managers are working? Your help is much appreciated.

     

    Please see your other thread -- https://forums.oracle.com/thread/2585398

     

    Thanks,

    Hussein

Legend

  • Correct Answers - 10 points
  • Helpful Answers - 5 points