2 Replies Latest reply: Oct 7, 2013 11:59 AM by HDeiby RSS

    Can not start Weblogic Server Admin

    user13045898

      Hi,

      I am new to Weblogic and trying to install v12.1.1 on Windows 7 64 bit. The installation "seems" to have gone fine, however I cannot see User Projects under “start” =>”all programs” => “Oracle Weblogic” => “user projects” => “base_domaine” => “start admin server for Weblogic server”

      I have tried to run the startWebLogic.cmd from the install directory, but I get the below error and nothing starts.

       

      Enter username to boot WebLogic server:admin
      <07-Oct-2013 12:12:40 o'clock BST> <Error> <Security> <BEA-090782> <Server is Running in Production Mode and Native Library(terminalio) to read the pa
      ssword securely from commandline is not found.>
      <07-Oct-2013 12:12:40 o'clock BST> <Notice> <WebLogicServer> <BEA-000388> <JVM called the WebLogic Server shutdown hook. The server will force shutdow
      n now.>
      <07-Oct-2013 12:12:40 o'clock BST> <Alert> <WebLogicServer> <BEA-000396> <Server shutdown has been requested by <WLS Kernel>.>
      <07-Oct-2013 12:12:40 o'clock BST> <Notice> <WebLogicServer> <BEA-000365> <Server state changed to FORCE_SHUTTING_DOWN.>

      C:\app\vicente\product\11.2.0\Middleware\user_projects\domains\base_domain>

       

      Could you please advise what the issue may be?

      I have my Java home in the PATH variables and the machine is also running my Orcale Database 11.2.0.3

      Thanks