This discussion is archived
2 Replies Latest reply: Oct 7, 2013 9:59 AM by HDeiby RSS

Can not start Weblogic Server Admin

user13045898 Newbie
Currently Being Moderated

Hi,

I am new to Weblogic and trying to install v12.1.1 on Windows 7 64 bit. The installation "seems" to have gone fine, however I cannot see User Projects under “start” =>”all programs” => “Oracle Weblogic” => “user projects” => “base_domaine” => “start admin server for Weblogic server”

I have tried to run the startWebLogic.cmd from the install directory, but I get the below error and nothing starts.

 

Enter username to boot WebLogic server:admin
<07-Oct-2013 12:12:40 o'clock BST> <Error> <Security> <BEA-090782> <Server is Running in Production Mode and Native Library(terminalio) to read the pa
ssword securely from commandline is not found.>
<07-Oct-2013 12:12:40 o'clock BST> <Notice> <WebLogicServer> <BEA-000388> <JVM called the WebLogic Server shutdown hook. The server will force shutdow
n now.>
<07-Oct-2013 12:12:40 o'clock BST> <Alert> <WebLogicServer> <BEA-000396> <Server shutdown has been requested by <WLS Kernel>.>
<07-Oct-2013 12:12:40 o'clock BST> <Notice> <WebLogicServer> <BEA-000365> <Server state changed to FORCE_SHUTTING_DOWN.>

C:\app\vicente\product\11.2.0\Middleware\user_projects\domains\base_domain>

 

Could you please advise what the issue may be?

I have my Java home in the PATH variables and the machine is also running my Orcale Database 11.2.0.3

Thanks

Legend

  • Correct Answers - 10 points
  • Helpful Answers - 5 points