This discussion is archived
1 Reply Latest reply: Oct 8, 2010 1:18 AM by 792128 RSS

SOA Deployment error using the ant script

792128 Newbie
Currently Being Moderated
I am trying to deploy my composite using the ant-sca-deploy.xml with out any config plan.

In the log file it was shown as build successful but when i checked in the SOA server the project was not deployed. In turn it returned an error http 404 error. Where will be connectivity error comes???

I echoed the host name and port number. they were correct.


log file for better understanding
Buildfile: ant-sca-deploy.xml
[echo] oracle.home = /app/wlsapp/product/SOA/Oracle_SOA1/bin/..

deploy:
[input] skipping input as property serverURL has already been set.
[input] skipping input as property sarLocation has already been set.
[deployComposite] setting user/password..., user=weblogic
[deployComposite] Processing sar=/app/wlsapp/bpelprojects/SAMPLE/deploy/sca_SAMPLE_rev1-cmdline.jar
[deployComposite] Adding sar file - /app/wlsapp/bpelprojects/SAMPLE/deploy/sca_SAMPLE_rev1-cmdline.jar
[deployComposite] Creating HTTP connection to host:10.246.161.148, port:7020
[deployComposite] Received HTTP response from the server, response code=404
[deployComposite] Problem in sending HTTP request to the server. Check standard HTTP response code for 404
[deployComposite] ---->response code=404, error:null

BUILD SUCCESSFUL
Total time: 1 second


Please do the needful.


Thanks
Raja

Legend

  • Correct Answers - 10 points
  • Helpful Answers - 5 points