3 Replies Latest reply: May 2, 2007 12:48 AM by 807597 RSS

    Source not found error in Eclipse

    807597
      Hi

      I am using Eclipse 3.2.1 with Weblogic 8.1 plugin. I got the project and its running fine.

      Problem is when I am trying to debug and add some break points and its showing error in eclipse as below

      Source not found

      and followed by Edit source lookup path button.

      I am not sure why this is happening when running in debug mode.

      Any reply would greatly appreciate.

      Thanks
      kris
        • 1. Re: Source not found error in Eclipse
          807597
          Hi,

          I am exactly encountering the same issue. I am using Eclipse 3.2.2 on Windows XP 32bits SP2.

          Did you find out how to fix it since you posted here?

          Any help would be appreciated.

          Intenion
          • 2. Re: Source not found error in Eclipse
            807597
            I had this problem but I found the solution:

            http://wiki.eclipse.org/index.php/DSDP/DD/DSF_SetUp

            In short, you need to click the "edit source lookup path" and add a "Path Mapping". Edit that "New Mapping" then enter the following:

            For Complication path:
            \cygdriv\c\workspace

            For Local file system path:
            C:\workspace

            (Assume the C:\workspace is your current eclipse workspace)

            You can also make it as default in Main Window-> Window -> Preference

            The eclipse uses Unix filesystem by default. That's why you see "Mapping Paths" setting in Windows version.
            • 3. Re: Source not found error in Eclipse
              807597
              i have the same problem with the weblogic eclipse plugin
              i think this is a bug in the plugin and there is no support for it
              about the solution offered it only for debugging c/c++ as i understood