1 Reply Latest reply: Mar 17, 2011 4:34 AM by 710808 RSS

    404 Page not found while accessing through OHS


      I have deployed my ADF Application on Weblogic Server under one Managed Server (http port 7004).

      Configuration of Weblogic Server : Weblogic Server with ADF runtime and Web Tier Utilities

      To access my application through Managed Server url is http://adf.company.com:7004/ADFApplication

      To access my application through OHS url is http://adf.company.com:7777/ADFApplication

      If I try this url directly on web browser it works fine. It will take me to login page as expected.

      I created also a local webpage which resided outside weblogic server, which will post login details to this url to bypass login and take me to welcome page.

      Contents of the html :

      <title>Login Page for Examples</title>
      <body bgcolor="white">
      <form method="POST" action='http://adf.company.com:7004/ADFApplication/j_security_check' >
      <table border="0" cellspacing="5">
      <th align="right">Username:</th>
      <td align="left"><input type="text" name="j_username" value="user1"></td>
      <th align="right">Password:</th>
      <td align="left"><input type="password" name="j_password" value="password1"></td>
      <td align="right"><input type="submit" value="Log In"></td>
      <td align="left"><input type="reset"></td>

      This works perfectly when I am accessing url to Managed Server . that is 'http://adf.company.com:7004/ADFApplication/j_security_check'

      But when I am trying to accessi url through OHS. that is 'http://adf.company.com:7777/ADFApplication/j_security_check' it gives me error
      404 Page not found. But if i try one more time it will take me correctly to welcome page.

      I checked OHS log also. there i got one error as given below:
      Message ID OHS-9999
      Message Level 32
      VirtualHost main
      Relationship ID 0
      Component OHS
      Module core.c
      Message : File does not exist: /user1/weblogic/Oracle/Middleware/Oracle_WT1/instances/instance_adf/config/OHS/ohs_adf/htdocs/ADFApplication;ADFSESSIONID=139hNlFdP8YNJG2yWJcGWxlTJg5ly6QKQQ7GT1pvh9VvsS1vHy0W!39022354, referer: http://myaepinfra.company.com:7777/pls/orasso/ORASSO.wwsso_app_admin.fapp_process_login?p_app_id=ECAA3DF737D66FF5F367E41634802369&p_url_name=&p_url_value=

      This happens again once I close current browser instance and take another browser instance.

      Following is the entry under mod_wl_ohs.conf

      <IfModule weblogic_module>
      # WebLogicHost <WEBLOGIC_HOST>
      # WebLogicPort <WEBLOGIC_PORT>
      # Debug ON
      # WLLogFile /tmp/weblogic.log
      # MatchExpression *.jsp
      WebLogicHost adf.company.com
      DynamicServerList Off
      WebLogicPort 7001
      <Location /ADFApplication>
      SetHandler weblogic-handler
      WebLogicHost adf.company.com
      WebLogicPort 7004
      MatchExpression *.jsp

      I have no idea, why Web Tier is behaving like this.
      Please help to solve this issue.

      Thanks in Advance,