4 Replies Latest reply: Mar 16, 2011 8:36 AM by 827510 RSS

    BAM - Acrive Studio - Browser Error in filter

    827510
      In Acrive Studio (BAM 11g) I must create a graphic on specific value of BI
      But when I click on "filter" I have an browser error and I show blank area.
      The error is :

      Messaggio: Previsto ';'
      Linea: 50
      Carattere: 85
      Codice: 0
      URI: http://atenei02.private.cineca.it:7052/OracleBAM/8533/activestudio/default.jsp
      Messaggio: 'g_strFilterNodeName' non è definito
      Linea: 61
      Carattere: 2
      Codice: 0
      URI: http://atenei02.private.cineca.it:7052/OracleBAM/8533/shared/scripts/filtereditor/Filter.htc

      Someone can help me ...

      Thanks
      Elena
        • 1. Re: BAM - Acrive Studio - Browser Error in filter
          827092
          Elena,

          I don't understood your problem.
          Could you explain it better?

          Luciano
          • 2. Re: BAM - Acrive Studio - Browser Error in filter
            827510
            Hi Luciano,
            I explain you

            In BAM --> Active Studio --> Create new report --> select data object (setp 1) --> select data object fields ( step2)
            --> Other function ( step 3) --> create filter.
            Now , when I select "create filter" in the bottom bar of the browser show a warning simbol (!) and read "End". If I see the detail of the warning :
            Dettagli errore pagina Web

            Messaggio: Previsto ';'
            Linea: 50
            Carattere: 85
            Codice: 0
            URI: http://<server_url>/OracleBAM/8533/activestudio/default.jsp

            Messaggio: 'g_strFilterNodeName' non è definito
            Linea: 61
            Carattere: 2
            Codice: 0
            URI: http://<server_url>/OracleBAM/8533/shared/scripts/filtereditor/Filter.htc

            I can not select any option, I just delete and start over.
            In this way, I can not define the filters for graphics

            Thanks
            Elena

            P.S: Sorry for the late reply
            • 3. Re: BAM - Acrive Studio - Browser Error in filter
              827092
              Hi Elena.

              Which browser are you using (name/version)?
              It seems to be a browser error (settings, maybe).
              Read this: http://download.oracle.com/docs/cd/E15523_01/integration.1111/e10230/getting_started.htm#CHDHABJG

              Try not create a filter using the wizard.
              Create your report, add a view, select the D.O., select the fields and click "Next", to finish the creation process.
              Then, edit your view and, now, create your filter.

              It seems a bullshit, but it can help you.

              HTH

              Luciano
              • 4. Re: BAM - Acrive Studio - Browser Error in filter
                827510
                Hi Luciano,

                I have already completed all the steps I have indicated ...:-(
                Thank you very much ... if you have some other idea about ...

                Elena