1 Reply Latest reply: Jul 12, 2011 12:16 AM by Hussein Sawwan-Oracle RSS

    setup Printer for EBS R12.1.1 on AIX 6.1

    838779
      Dear All,

      Please advice, how to setup printer for EBS R12.1.1 on AIX 6.1
      I tried to setup the printer with smitty but the result still error.

      Error message :
      ----------------------
      exec(): 0509-036 Cannot load program /usr/sbin/lpadmin because of the following errors:
      0509-022 Cannot load module /usr/lib/libswim.a(shr.o).
      0509-150 Dependent module libibmldap.a could not be loaded.
      0509-022 Cannot load module libibmldap.a.
      0509-026 System error: A file or directory in the path name does not exist.
      0509-022 Cannot load module lpadmin.
      0509-150 Dependent module /usr/lib/libswim.a(shr.o) could not be loaded.
      0509-022 Cannot load module

      -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

      Thank you.
      Best regards,
      Jimmy Siagian
        • 1. Re: setup Printer for EBS R12.1.1 on AIX 6.1
          Hussein Sawwan-Oracle
          Please advice, how to setup printer for EBS R12.1.1 on AIX 6.1
          Please see the docs referenced in old threads -- http://forums.oracle.com/forums/search.jspa?threadID=&q=Printer&objID=c3&dateRange=all&userID=&numResults=15&rankBy=10001
          I tried to setup the printer with smitty but the result still error.

          Error message :
          ----------------------
          exec(): 0509-036 Cannot load program /usr/sbin/lpadmin because of the following errors:
          0509-022 Cannot load module /usr/lib/libswim.a(shr.o).
          0509-150 Dependent module libibmldap.a could not be loaded.
          0509-022 Cannot load module libibmldap.a.
          0509-026 System error: A file or directory in the path name does not exist.
          0509-022 Cannot load module lpadmin.
          0509-150 Dependent module /usr/lib/libswim.a(shr.o) could not be loaded.
          0509-022 Cannot load module
          Are you using the correct driver? This is most likely an OS issue, so make sure you have the correct driver and install all OS pre-req. packages (check the printer manual for details). If you still need help, contact your network/system admin and/or printer vendor.

          Thanks,
          Hussein