1 Reply Latest reply: Aug 9, 2011 7:34 PM by 877896 RSS

    Weblogic 10.3 and myfaces 1.1 (JSF 1.1) application

    877896
      Hello,

      I am migrating a application JSF 1.1 (with myfaces1.1.1) to weblogic 10.3, I am trying to deploy it first into Intergrated Weblogic 10.3 in JDeveloper 11.1.1.3, I am getting into some issues. Is it possible to deploy/run JSF1.1 application to WL 10.3?

      One of issue i am getting is:

      02:46:34 PM] Weblogic Server Exception: weblogic.application.ModuleException: Failed to load webapp: 'JsfInstRpt.war'
      [02:46:34 PM] Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: javax.faces.webapp.UIComponentELTag
      [02:46:34 PM] See server logs or server console for more details.

      UIComponentELTag is not exists both myfaces-api and myfaces-impl jar files, the same exists in 1.2 onwards.

      Any ideas?

      Thanks
      Ram
        • 1. Re: Weblogic 10.3 and myfaces 1.1 (JSF 1.1) application
          877896
          after adding jsf library1.0.0 to my project, i am getting now following error, any idea?

          [05:25:53 PM] Weblogic Server Exception: weblogic.application.ModuleException: [HTTP:101216]Servlet: "Faces Servlet" failed to preload on startup in Web application: "JsfInstRpt.war".
          java.lang.IllegalStateException: No Factories configured for this Application - typically this is because a context listener is not setup in your web.xml.
          A typical config looks like this;
          <listener>
          <listener-class>org.apache.myfaces.webapp.StartupServletContextListener</listener-class>
          </listener>

          Thanks
          Ram