Forum Stats

  • 3,874,575 Users
  • 2,266,762 Discussions
  • 7,911,901 Comments

Discussions

Installation Problems

3004
3004 Member Posts: 204,171 Green Ribbon
WHen I am trying to register my preferences I get

oadutil reg:Failed to bind to OAD
Press any key to continue......

I cannot get the locator to start correctly and I believe this has something to do with it. Any suggestions?

Comments

  • 3004
    3004 Member Posts: 204,171 Green Ribbon
    I would think that your Discoverer server proces is not started. It should be when you are trying to register.

    <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by cmtjelme:
    WHen I am trying to register my preferences I get

    oadutil reg:Failed to bind to OAD
    Press any key to continue......

    I cannot get the locator to start correctly and I believe this has something to do with it. Any suggestions?
    <HR></BLOCKQUOTE>

    null
  • 3004
    3004 Member Posts: 204,171 Green Ribbon
    My suggestions are:

    1)Reboot your pc and check your path.
    2)You may register the preference manually:
    -I suppose you have edited the pref file
    -Run startOAD.bat
    -Run startOSAgent.bat
    -Register Preferences
    -Run Locator.bat
    If this goes smooth, then you should be able to see the Discoverer service running. You know how to check a service is in NT.

    Next time, you reboot your pc, you don't have to start the batch files manually, the Discoverer service should be started automatically.


    <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by cmtjelme:
    WHen I am trying to register my preferences I get

    oadutil reg:Failed to bind to OAD
    Press any key to continue......

    I cannot get the locator to start correctly and I believe this has something to do with it. Any suggestions?
    <HR></BLOCKQUOTE>

    null
This discussion has been closed.