Forum Stats

  • 3,874,662 Users
  • 2,266,761 Discussions
  • 7,911,933 Comments

Discussions

Queue problem in starting SOA server

902286
902286 Member Posts: 139
edited Jan 20, 2014 12:06AM in SOA Suite Discusssions

Hi All,

I am facing the below issue because of that  SOA server is not fully in started.

My issue is SOA suite got installed some days ago.When I am starting the server, I am getting below error which is continuously coming for longtime and SOA server is not fully started.


[oracle.integration.platform.blocks.event.saq] [tid: Workmanager: , Version: 0,
Scheduled=false, Started=false, Wait time: 0 ms] [userId: <anonymous>]
[ecid: 2baaeb9821a81225:bd17779:1439aa16180:-8000-000000000002b57b,0] [APP:
soa-infra] Error handling message (rolling back).[[

java.sql.SQLException:
ORA-24010: QUEUE DEV_SOAINFRA.EDN_OAOO_QUEUE does not
exist

ORA-06512: at "SYS.DBMS_AQ",
line 335

ORA-06512: at
"DEV_SOAINFRA.EDN_DEQUEUE_OAOO_DELIVERY", line 14

I feel the server installation that was done earlier is not proper. It is giving some queue does not exist.

Let me know your views on this

Thanks

Tagged:

Answers

  • VladimirDyuzhev
    VladimirDyuzhev Member Posts: 53 Green Ribbon
    edited Jan 20, 2014 12:06AM

    I'm not a big pro in that, but it is clear that either the schema creation script wasn't executed or has failed. Or, may be, you pointed your installation to a wrong DB server or under a wrong user.

    Here's a guy provides a script that drops and recreates the queues for SOA Server: http://rreddy.blogspot.ca/2013/10/create-soa-related-queues.html

    You may consider to try it (I would recreate one queue first and see if it changed the error).

    Vlad

    http://vladimirdyuzhev.com

    P.S. Frankly, if your installation went wrong in one place, who knows how many other things are wrong too. Trying to troubleshoot them one by one may take longer than a clean reinstall. This is your call though.

This discussion has been closed.