Forum Stats

  • 3,853,942 Users
  • 2,264,296 Discussions
  • 7,905,513 Comments

Discussions

Discoverer issue with regards no data being pulled through.

3174366
3174366 Member Posts: 1
edited Apr 15, 2016 11:22AM in Discoverer


Hello,

I have recently created a new discover responsibility and attached a security rule to restrict the companies which it can run against. The report works after the necessary EUL was configured, but when the end user runs the report they get no data returned.

There is data there, so iam a little confused as to what needs to be corrected/added to allow the report to pick up data.

Any suggestions would be most appreciated.

Thanks

Marc

Answers

  • Raju1225
    Raju1225 Member Posts: 138
    edited Apr 15, 2016 11:22AM

      Marc,

     

    This may be related to user responsibility security profile. Is user used same responsibility which you used for developing? Actually If you used oracle secured tables for created reports then no data issue mainly related oracle EBS security prole attached to the user.

     

    I see this type of data issues mainly for Financial/SCM modules because these mainly return data based on org security profiles attached to the user/resp.

     

     

    To debug the issue, please see what are the security profiles attached to new disco responsibility.

     

    Also get the discoverer workbook view SQL and run from backend database by initializing apps for new resp id’s.


    Thanks,

    Prasad

     

This discussion has been closed.