Forum Stats

  • 3,855,559 Users
  • 2,264,522 Discussions
  • 7,906,065 Comments

Discussions

Oracle Discoverer 11g -Euro Symbol not appearing properly while passing parameter to run the Discove

User_4KIDK
User_4KIDK Member Posts: 1 Red Ribbon
edited Feb 19, 2016 9:55AM in Discoverer

 

Hi All,

 

We are using Oracle BI Discoverer Administrator 11.1.1.3.0.

 

In one of our Discoverer  report, Before running the report we are passing parameter .


For this Parameter we have defined LOV.(It is taking from Column:description from standard table :qp_list_headers_tl)


while passing parameter from the LOV ,euro symbol  '€'  not displaying properly .

 

Instead of  euro symbol  '€' it is appearing like  inverted Question mark .



If I ran the query in toad  euro symbol showing properly (Oracle 11g)


Please find the attachment consists of NLS specifications of our database.



 

 

Kindly provide me the solution  if anybody faced this issue in past.



Thanks in Advance.


BR,

Sirisha

 

                                                                                                                       

  

PARAMETER

  

VALUE

  

NLS_LANGUAGE

  

AMERICAN

  

NLS_TERRITORY

  

AMERICA

  

NLS_CURRENCY

  

$

  

NLS_ISO_CURRENCY

  

AMERICA

  

NLS_NUMERIC_CHARACTERS

  

.,

  

NLS_CALENDAR

  

GREGORIAN

  

NLS_DATE_FORMAT

  

DD-MON-RR

  

NLS_DATE_LANGUAGE

  

AMERICAN

  

NLS_CHARACTERSET

  

UTF8

  

NLS_SORT

  

BINARY

  

NLS_TIME_FORMAT

  

HH.MI.SSXFF AM

  

NLS_TIMESTAMP_FORMAT

  

DD-MON-RR HH.MI.SSXFF AM

  

NLS_TIME_TZ_FORMAT

  

HH.MI.SSXFF AM TZR

  

NLS_TIMESTAMP_TZ_FORMAT

  

DD-MON-RR HH.MI.SSXFF AM TZR

  

NLS_DUAL_CURRENCY

  

$

  

NLS_NCHAR_CHARACTERSET

  

AL16UTF16

  

NLS_COMP

  

BINARY

  

NLS_LENGTH_SEMANTICS

  

BYTE

  

NLS_NCHAR_CONV_EXCP

  

FALSE

This discussion has been closed.