Forum Stats

  • 3,769,819 Users
  • 2,253,026 Discussions
  • 7,875,216 Comments

Discussions

Memberlist as a parameter in ICP Report

2823803
2823803 Member Posts: 26 Red Ribbon
edited Sep 20, 2017 5:12PM in Financial Consolidation

Does anybody use custom memberlists in ICP Reports HFM 11.1.2.4?

My reports are Aborted 0% for custom Entity memberlists, while they work for system memberlists.

In an application without rules for HFM 11.1.2.1 it works, for HFM 11.1.2.4 it aborts. The same app and settings.

Docs for HFM 11.1.2.4 say it works https://docs.oracle.com/cd/E57185_01/HFMAG/ch09s02s01.html

so it's something I do wrong, but what... Maybe change of syntax or new restrictions for HFM 11.1.2.4?

System messages log error:

The POV selected for this function is invalid.

Error Reference Number :{9040a650-80c3-4c0a-aeb8-dca3f739593a}
Num: 0x8004022C;Type: 1;DTime: 2017-09-19T13:49:14.495951+03:00;Svr: msk1-hfmapp01;File: c:\stm10371_build_view\hfm\source\xfmdatasourceroot\handlers\systemreports\CAsyncReportParams.h;Line: 246;Version: 11.1.2.4.205.5274;

Tagged:

Answers

  • Jeo123
    Jeo123 Member Posts: 514 Gold Badge
    edited Sep 20, 2017 2:56PM

    Just to rule out the easy ones, if you open a member selection page(from something like a data grid) are you able to use the Memberlist there?

    I'm not aware of any syntax changes in 11.1.2.4, but the only ICP memberlist we had in a report was removed due to a change in business process recently and I never checked if it still worked after we upgraded since that process was obsolete.

    My guess would be that your memberlist in general is failing and it's not specifically a report issue.  If that's the case, you should be able to trace the error through system messages after you try to access the memberlist.

  • 2823803
    2823803 Member Posts: 26 Red Ribbon
    edited Sep 20, 2017 5:12PM

    Hello,

    Memberlist works for grids.

    Oracle answered it is enhancement request to use memberlists in ICP reports. Inner bug  Bug 24829262

    But it worked in 11.1.2.1 and stopped working after migration to 11.1.2.4.

This discussion has been closed.