Forum Stats

  • 3,840,184 Users
  • 2,262,573 Discussions
  • 7,901,162 Comments

Discussions

Error deploying HFM application

Mikkis
Mikkis Member Posts: 223 Blue Ribbon
edited Jun 7, 2016 12:20AM in Financial Consolidation

Hi,

I have migrated EPMA and Calc Manager Artifacts through LCM from 11.1.2.1 to 11.1.2.4. When tried to deploy the app I am getting below error. This is brand new 11.1.2.4 env we just installed and I am using admin id to perform all the tasks.

06/05/2016 23:24:06 :  , An unexpected error has occurred.

06/05/2016 23:24:07 : Opening the application.

06/05/2016 23:24:07 : Unable to open the application. , Logged on user is not provisioned for this application : HFM:XXXCONSOL

06/05/2016 23:24:07 : Deploy completed with errors.

Prior to this there are no HFM applications. Do I need to import Shared Services artifacts too?

Thanks in advance

PM

Tagged:

Answers

  • rickepm
    rickepm Member Posts: 536
    edited Jun 6, 2016 2:42AM

    Hi Mikkis..

    Looks like you don't have right provisioning for that app ..

    Make sure you have right acees to the applications and artifacts ./.

    Also you may need to import the security first and then other artifacts/application.

    Admin id password might have changed during import.

  • rickepm
    rickepm Member Posts: 536
    edited Jun 6, 2016 3:27AM

    In Shared Services , provision your self  correctly for EPMA/HFM .. and then again try to deploy.

  • Mikkis
    Mikkis Member Posts: 223 Blue Ribbon
    edited Jun 6, 2016 8:36AM

    Hi,

    I have provided the EPMA administrator access to admin ID. But HFM is not there yet to provision. We only migrated EPMA and HSS from 11.1.2.1 to 11.1.2.4. 11.1.2.4 is new environment

    We are trying to deploy this EPMA an getting this error.

  • rickepm
    rickepm Member Posts: 536
    edited Jun 6, 2016 10:57AM

    Why don't you first migrate all the applications and artifacts and the do the deployment.

  • Mikkis
    Mikkis Member Posts: 223 Blue Ribbon
    edited Jun 6, 2016 11:36AM

    I tried to import the HFM artifacts but got the below error

    EPMLCM-14000: Error reported from HFM.
    EPMHFM-66038: An error occurred reading profile data.
    EPMLCM-24000: Artifact not available at source.
    //Configuration/Properties/Application Definition.xapr
  • rickepm
    rickepm Member Posts: 536
    edited Jun 6, 2016 12:14PM

    Some issue with the way you are doing LCM export ..make sure the lcm export location is accessible with read / write access .. is it on some NAS mount points?

    its hard to guide from here what to doe exactly ..

    check out the lcm logs and see what does it say .. these errors are pretty standard , you should be able to find lot of solutions  available on internet.

  • Mikkis
    Mikkis Member Posts: 223 Blue Ribbon
    edited Jun 6, 2016 12:42PM

    This is EPMA application. I saw in some other thread that the error I got when I imported HFM artifacts is fine. Real issue now is not being able to deploy HFM application after importing all EPMA artifacts.

    06/05/2016 23:24:06 :  , An unexpected error has occurred.

    06/05/2016 23:24:07 : Opening the application.

    06/05/2016 23:24:07 : Unable to open the application. , Logged on user is not provisioned for this application : HFM:XXXCONSOL

    06/05/2016 23:24:07 : Deploy completed with errors.

  • rickepm
    rickepm Member Posts: 536
    edited Jun 7, 2016 12:20AM

    because  of this deployment getting failed.

    Unable to open the application. , Logged on user is not provisioned for this application : HFM:XXXCONSOL

    06/05/2016 23:24:07 : Deploy completed with errors.

    Provision the user appropriately for this.

    What does epma logs says .. it will say the same thing.

This discussion has been closed.