Forum Stats

  • 3,826,802 Users
  • 2,260,709 Discussions
  • 7,897,074 Comments

Discussions

Question on request via Assess Service

Dennis van Reijn
Dennis van Reijn Member Posts: 13 Red Ribbon

Hi All,

This is the first time I'm using the Assess web service from OPA with multiple entities. I've a problem in producing a correct request.

I'm using the following entities:
- Global
     - the group
          -the individual

I would like to do a request for attributes in the entity the individual.

My first question: Is it true that I need to create instances for the group and for the individual, in order to do my request? This seemed logical to me.

This is my request:

   <soapenv:Body>

      <typ:assess-request>

         <typ:config>

            <typ:show-version>true</typ:show-version>

            <typ:outcome>

                 <typ:entity id="the_individual">

                      <typ:attribute id="the_individual_bond_line_is_valid_o" outcome-style="value-only"/>

                  </typ:entity>

            </typ:outcome>

         </typ:config>

         <typ:global-instance>

          <typ:entity id="the_group">

               <typ:instance id="group 1">

                    <typ:entity id="the_individual">

                         <typ:instance id="individual 1">

                           <typ:attribute id="the_individual_bond_line_i">

                               <typ:number-val>1000000</typ:number-val>

                           </typ:attribute>

                           <typ:attribute id="the_individual_review_limit_i">

                             <typ:number-val>1000000</typ:number-val>

                           </typ:attribute>

                           </typ:instance>

                      </typ:entity>

                      </typ:instance>

               </typ:entity>

         </typ:global-instance>

      </typ:assess-request>

   </soapenv:Body>

I think I'm doing something wrong with the entities and the entities ID's. For the ID's I used the name I gave to my entities.

This is the response I'm getting:

<SOAP-ENV:Envelope xmlns:SOAP-ENV="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" xmlns:i18n="http://www.w3.org/2005/09/ws-i18n" xmlns:typ="http://oracle.com/determinations/server/12.2.1/rulebase/assess/types">

   <SOAP-ENV:Header>

      <i18n:international>

         <i18n:locale>en_US</i18n:locale>

         <i18n:tz>Etc/GMT</i18n:tz>

      </i18n:international>

   </SOAP-ENV:Header>

   <SOAP-ENV:Body>

      <SOAP-ENV:Fault>

         <faultcode>SOAP-ENV:Client</faultcode>

         <faultstring>Unexpected element in outcome configuration: entity</faultstring>

         <detail>

            <typ:error-response>

               <typ:code>com.oracle.determinations.server.exceptions.InvalidRequestException</typ:code>

               <typ:message>Unexpected element in outcome configuration: entity</typ:message>

            </typ:error-response>

         </detail>

      </SOAP-ENV:Fault>

   </SOAP-ENV:Body>

</SOAP-ENV:Envelope>

I'm using the 18A version from OPA at the moment and the generic 12.2.1. version from the web service.

Anyone able to help?

Thank you and kind regards,

Dennis

Tagged:

Best Answer

Answers

This discussion has been closed.