Forum Stats

  • 3,769,419 Users
  • 2,252,962 Discussions
  • 7,875,023 Comments

Discussions

Forms & Reports Application freeze after some intervales 11gr2

Asked to Learn
Asked to Learn Member Posts: 173
edited Oct 14, 2016 8:41PM in Forms

Information

WebLogic Version: WebLogic Server 10.3.6.0

Java Version:1.7.0_80

OS Name:Windows Server 2012 R2

Application Server: ofm_frmrpts_win_11.1.2.2.0_64 for deployment

Database: Oracle Database 11g Enterprise Edition Release 11.2.0.3.0 - 64bit Production

It's production Environment.

I successfully install above and run my application successfully. I followed this link for configuration. Only facing problem is

Application hangs/freeze (forms & reports not work) after 2 and half day (almost). I tried to restart all services and don't success to live it again. Everything works again after re-start the Server machine.

F aching this from the beginning and it's about 8~10 months.

Can somebody have any idea or faced this ?

If this forum isn't correct then where should i post ?

Ask2Learn

Answers

  • Matej D.
    Matej D. Member Posts: 1,025 Gold Trophy
    edited Oct 14, 2016 2:46AM

    There must be something in logs. Check:

    1) weblogic servers logs (Admin, Forms, Reports)

    2) forms application logs

    3) report server logs

    4) database alert log (are they all on same machine?)

    5) windows server logs, this first because you have to restart machine

    6) do you have ohs? if you do check error log.

    Regards

  • Alexandra David-Oracle
    Alexandra David-Oracle Posts: 118 Employee
    edited Oct 14, 2016 4:33AM

    1. Are you noticing any memory or CPU spikes on the server when the issue occurs?

    2. When you are facing the problem, as a test, try the followings:

    a) access without OHS - forms specific port

    b) access forms directly from the server - does it work?

    c) access the servlet:

    http://<hostname>:9001/forms/frmservlet?

    Regards,

    Alexandra

  • Asked to Learn
    Asked to Learn Member Posts: 173
    edited Oct 14, 2016 8:39PM

    Thanks Matthew D.

    for your reply.

    Can you please tell me the log location. i'm getting too much log file.

    And yes. I have installed DB and other things in the same server.

    Ask2Learn

  • Asked to Learn
    Asked to Learn Member Posts: 173
    edited Oct 14, 2016 8:41PM
    Alexandra Vornicu-Oracle wrote:1. Are you noticing any memory or CPU spikes on the server when the issue occurs?2. When you are facing the problem, as a test, try the followings:a) access without OHS - forms specific portb) access forms directly from the server - does it work?c) access the servlet:http://<hostname>:9001/forms/frmservlet?Regards,Alexandra

    Thanks Alexandra for your information.

    I will check you mention point when that happen and will update the thread.

    Ask2Learn

This discussion has been closed.