Forum Stats

  • 3,770,464 Users
  • 2,253,118 Discussions
  • 7,875,466 Comments

Discussions

JSP parameter - java.lang.ProcessBuilder

user7865371
user7865371 Member Posts: 1

Hi All,

  I hope this is the right place to post this issue that I am having.

  I've searched the web and cannot find anything related so I figured it was time to ask.

  I have 2 different JSP applications, Both Windows environment. One is WebLogic 10.3.6 the other is Tomcat 7.0.

  Whenever, using the "GET" method, I supply a parameter VALUE of "java.lang.ProcessBuilder" I receive a message in the browser (IE11, Chrome and Firefox) of "Cant' Reach this Page".

   When looking at the log, there is no indication that the webserver was hit.

  When I change the method to POST and set the element.value the calls are successful.

Here are calls to my basic page examples.

Here is an example url that does not work:

http://localhost:7003/testJavaLang/testGetRequest.jsp?myparam=java.lang.ProcessBuilder

Here is a call that does work:

http://localhost:7003/testJavaLang/testGetRequest.jsp?myparam=java.lang.processbuilder

Note the only difference is the lower case "P" and "B".

Here is my basic webpage:

     <%@ page language="java" contentType="text/html; charset=ISO-8859-1"

        pageEncoding="ISO-8859-1"%>

     <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">

     <html>

        <head>

            <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-1">

            <title>Get Request Parameter in JSP Page</title>

        </head>

        <body>

            <br><br><br>

            <p>Parameter myparam: <%= request.getParameter("myparam") %> </p>

       </body>

   </html>

Has anyone ever seen this and can point me in the correct direction to resolve it?

Thanks

Loren

This discussion has been closed.