Forum Stats

  • 3,781,578 Users
  • 2,254,530 Discussions
  • 7,879,760 Comments

Discussions

Issue When Starting Integrated Weblogic Server

2»

Answers

  • Ajay Taneja
    Ajay Taneja Member Posts: 1,413 Bronze Trophy
    edited Jul 19, 2018 3:46AM

    Could you close the Jdev and kill all java processes first. Later just start your weblogic server and login to Console as advised by Timo.

    Go to depployment section and check if your application is still deployed and remove it if it exists and then re run your application.

    Ajay

    M.Taher
  • M.Taher
    M.Taher Member Posts: 28 Bronze Badge
    edited Jul 19, 2018 9:06AM

    i coud not see any java process in task manager even when the integrated weblogic is up

    may be this is reason of my issue !!

    how can enforce it to run shall i set some parameters to run the java runtime ?

  • Timo Hahn
    Timo Hahn Senior Principal Technical Consultant - Oracle ACE Director Member, Moderator Posts: 37,776 Red Diamond
    edited Jul 19, 2018 9:24AM

    Does this happen with all your applications or just one?

    Can you create a new ADF web application and try it with this new created one, please?

    Timo

  • M.Taher
    M.Taher Member Posts: 28 Bronze Badge
    edited Jul 19, 2018 9:57AM

    yes with all of my applications

    even with a new one

    and now i deinstall the jdeveloper and install it again in a new home

    guess what ,  no new it still there

  • Timo Hahn
    Timo Hahn Senior Principal Technical Consultant - Oracle ACE Director Member, Moderator Posts: 37,776 Red Diamond
    edited Jul 19, 2018 10:22AM

    What do you see in the dialog tools->preferences->run?

    pastedImage_0.png

    should be set in this dialog.

    Which role do you use?

    pastedImage_1.png

    Check the run cofiguration:

    pastedImage_2.png

    pastedImage_3.png

    Timo

    M.Taher
  • M.Taher
    M.Taher Member Posts: 28 Bronze Badge
    edited Jul 19, 2018 11:45AM

    Thank you Timo very much for your time

    I solved that issue by remove java jdk and reinstall new one

    now every thing is OK

This discussion has been closed.