Forum Stats

  • 3,741,215 Users
  • 2,248,392 Discussions
  • 7,861,675 Comments

Discussions

The UIViewRoot is null

ChristianM0147
ChristianM0147 Member Posts: 12 Red Ribbon

So when i deploy my Web Application in Jdeveloper to my Weblogic Server using the default deployment profile it deploys successfully and without any errors but if i call the website i get following error:

ADF_FACES-30200: The UIViewRoot is null. Fatal exception during PhaseId: RESTORE_VIEW 1

Could somebody please tell me how to fix this? 

Tagged:

Best Answer

  • dvohra21
    dvohra21 Member Posts: 14,182 Gold Crown
    Accepted Answer

    So when i deploy my Web Application in Jdeveloper to my Weblogic Server using the default deployment profile it deploys successfully and without any errors but if i call the website i get following error:

    Clearly the issue is with deploying application on website.

    1. Have all files been copied to website?
    2. Does the website service provider support the needed environment?
    3. Could be, runtime cannot find a page which is referenced in a task flow. When referencing a page in a task flow, precede page reference with a "/".

    Not proper page reference:

    Proper page reference:


Answers

  • Timo Hahn
    Timo Hahn Senior Principal Technical Consultant - Oracle ACE Director Member, Moderator Posts: 37,244 Red Diamond

    User, tell us your exact JDev version, please!

    Sorry, but with the information given nobody can tell.

    How do you call the website?

    What kind of application?

    What else do you see in the log and stack trace?


    Timo


  • dvohra21
    dvohra21 Member Posts: 14,182 Gold Crown
    Accepted Answer

    So when i deploy my Web Application in Jdeveloper to my Weblogic Server using the default deployment profile it deploys successfully and without any errors but if i call the website i get following error:

    Clearly the issue is with deploying application on website.

    1. Have all files been copied to website?
    2. Does the website service provider support the needed environment?
    3. Could be, runtime cannot find a page which is referenced in a task flow. When referencing a page in a task flow, precede page reference with a "/".

    Not proper page reference:

    Proper page reference:


Sign In or Register to comment.