Forum Stats

  • 3,827,089 Users
  • 2,260,740 Discussions
  • 7,897,163 Comments

Discussions

"Old" A/P credit memos not pulling into A/P payment groups

user2029359
user2029359 Member Posts: 1
edited Dec 4, 2019 2:52PM in Social Groups

Has anyone experienced a problem with "old" A/P credit memos not pulling into a subsequent A/P payment group?  The issue seems to have started after our 9.2 upgrade.  We have also found that if you void the old credit memo and replace it with a new credit memo (containing the same data), the new credit memo will pull into a subsequent payment group. 

Example #1 - Initial old credit memo scenario:

Supplier xyz has:

  1) Credit memo #C/M123 (an old C/M) for $(100.00) and

  2) Invoice #321 for $201.00

- When a payment group is created, with pay through dates covering both invoices, the payment group only pulls invoice #321 and generates a payment of $201.00.

Example #2 - Old credit memo voided and replacement credit memo entered scenario:

Supplier xyz has:

  1) Credit memo #C/M123b (replacement for #C/M123) for $(100.00) and

  2) Invoice #321 for $201.00

- When a payment group is created, with pay through dates covering both invoices, the payment group pulls both invoices and generates a payment of $101.00. 

I realize the information given is very generic but I am hoping find out if this scenario matches a known bug.  Any comments or suggestions would be appreciated.  Thank you!

EnterpriseOne Tools Release = 9.2.2.2

Answers

  • Jim-D
    Jim-D Member Posts: 584 Bronze Crown
    edited Dec 4, 2019 1:04PM

    @user2029359 - There is not a dedicated space for E1 in this Oracle Community, but there are several E1 subspaces in the My Oracle Support Community (MOSC), which is available to you if you have an active Oracle Support account.  I suggest you repost your question in , so that the E1 experts can see your question.

    Good luck!