0 Replies Latest reply on Apr 12, 2010 9:25 PM by 764409

    Cannot get admin Server to start from nmStart

    764409
      I can not get the server to start and am lost on why:

      Here is the error in AdminServer.out

      <Apr 12, 2010 2:14:09 PM PDT> <Info> <Security> <BEA-090065> <Getting boot identity from user.>

      Enter username to boot WebLogic server: Error Failed to get value from Standard Input <---- why is this happening.

      Enter password to boot WebLogic server:

      <Apr 12, 2010 2:14:10 PM PDT> <Info> <WebLogicServer> <BEA-000215> <Loaded License : D:\bea\license.bea>

      <Apr 12, 2010 2:14:10 PM PDT> <Notice> <WebLogicServer> <BEA-000365> <Server state changed to STARTING>

      <Apr 12, 2010 2:14:10 PM PDT> <Info> <WorkManager> <BEA-002900> <Initializing self-tuning thread pool>

      <Apr 12, 2010 2:14:10 PM PDT> <Notice> <Log Management> <BEA-170019> <The server log file D:\bea\user_projects\domains\ALC\servers\AdminServer\logs\AdminServer.log is opened. All server side log events will be written to this file.>

      <Apr 12, 2010 2:14:13 PM PDT> <Notice> <Security> <BEA-090082> <Security initializing using security realm myrealm.>

      <Apr 12, 2010 2:14:13 PM PDT> <Critical> <Security> <BEA-090403> <Authentication for user denied>

      <Apr 12, 2010 2:14:13 PM PDT> <Critical> <WebLogicServer> <BEA-000386> <Server subsystem failed. Reason: weblogic.security.SecurityInitializationException: Authentication for user denied

      weblogic.security.SecurityInitializationException: Authentication for user denied

      at weblogic.security.service.CommonSecurityServiceManagerDelegateImpl.doBootAuthorization(CommonSecurityServiceManagerDelegateImpl.java:947)

      at weblogic.security.service.CommonSecurityServiceManagerDelegateImpl.initialize(CommonSecurityServiceManagerDelegateImpl.java:1029)

      at weblogic.security.service.SecurityServiceManager.initialize(SecurityServiceManager.java:854)

      at weblogic.security.SecurityService.start(SecurityService.java:141)

      at weblogic.t3.srvr.SubsystemRequest.run(SubsystemRequest.java:64)

      Truncated. see log file for complete stacktrace

      I have tried to setup the userConfigFile and UserKeyFile.

      Any pointers to know what to look for..