2 Replies Latest reply on Dec 27, 2002 12:59 AM by 843833

    Problem starting the j2ee server

    843833
      I am trying to run
      j2ee -verbose
      and I am getting the following error.
      I am running it on Windows 2000
      and my environment variables are set like this
      /****************************************/
      set JAVA_HOME=C:\jdk1.3.1_04
      set J2EE_HOME=C:\j2sdkee1.3.1
      set CLASSPATH=%J2EE_HOME%\lib\j2ee.jar;%J2EE_HOME%\lib\locale;.;
      set PATH=%J2EE_HOME%\bin;C:\jdk1.3.1_04\bin;
      /****************************************/

      Did anyone encountered the same problem. Any ideas on how to solve it.


      J2EE server listen port: 1050
      Naming service started:1050
      Binding DataSource, name = jdbc/DB2, url = jdbc:cloudscape:rmi:CloudscapeDB;cre
      te=true
      Binding DataSource, name = jdbc/EstoreDB, url = jdbc:cloudscape:rmi:CloudscapeD
      ;create=true
      Binding DataSource, name = jdbc/DB1, url = jdbc:cloudscape:rmi:CloudscapeDB;cre
      te=true
      Binding DataSource, name = jdbc/InventoryDB, url = jdbc:cloudscape:rmi:Cloudsca
      eDB;create=true
      Binding DataSource, name = jdbc/Cloudscape, url = jdbc:cloudscape:rmi:Cloudscap
      DB;create=true
      Binding DataSource, name = jdbc/XACloudscape, url = jdbc/XACloudscape__xa
      Binding DataSource, name = jdbc/XACloudscape__xa, dataSource = COM.cloudscape.c
      re.RemoteXaDataSource@7ecd78
      Starting JMS service...
      Initialization complete - waiting for client requests
      Binding: < JMS Destination : jms/Topic , javax.jms.Topic >
      Binding: < JMS Destination : jms/Queue , javax.jms.Queue >
      Binding: < JMS Cnx Factory : jms/QueueConnectionFactory , Queue , No properties
      >
      Binding: < JMS Cnx Factory : QueueConnectionFactory , Queue , No properties >
      Binding: < JMS Cnx Factory : TopicConnectionFactory , Topic , No properties >
      Binding: < JMS Cnx Factory : jms/TopicConnectionFactory , Topic , No properties
      >
      Starting web service at port: 8000
      Starting secure web service at port: 7000
      J2EE SDK/1.3.1
      LifecycleException: null.open: java.net.BindException: Address in use: JVM_Bin
      d
      at org.apache.catalina.connector.http.HttpConnector.initialize(HttpConne
      ctor.java:1116)
      at org.apache.catalina.startup.Embedded.start(Embedded.java:962)
      at com.sun.web.server.WebService.start(WebService.java:217)
      at com.sun.web.server.WebServer.start(WebServer.java:189)
      at com.sun.enterprise.server.J2EEServer.startWebService(J2EEServer.java:
      796)
      at com.sun.enterprise.server.J2EEServer.run(J2EEServer.java:297)
      at com.sun.enterprise.server.J2EEServer.main(J2EEServer.java:972)
      java.lang.RuntimeException: null.open
      at com.sun.enterprise.server.J2EEServer.run(J2EEServer.java:346)
      at com.sun.enterprise.server.J2EEServer.main(J2EEServer.java:972)
      J2EE server reported the following error: null.open
      Error executing J2EE server ...