1 Reply Latest reply: Jan 7, 2010 4:57 PM by 807557 RSS

    SB 6000 CMM ....After Firmware upgrade ..... Login Prompt is not coming

    807557
      Hi,

      I have a SB 6000 , which contains Three server X6250 , X6220 & T6xxx .
      My CMM firmware level was 1.1.8 . I upgraded the Firmware to latest 3.x .
      After the upgrade the CMM rebooted , but the Login prompt is not coming and its stoping on this .

      Boot log of CMM after the Firmware upgrade .

      Checking configuration files state ...
      Image date: Wed Oct 7 18:28:02 PDT 2009     Image revision: 48988
      Conf date: Wed Oct 7 18:28:02 PDT 2009     Conf revision: 48988
      Configuration files state good after upgrade.
      Mounting local filesystems...
      Running ldconfig...done

      {color:#ff0000}_Starting Platform Initialization: c10init._
      Starting FRU update program: frutool.

      {color:#000000}after that there is no respnse on Serial . the ere is no LED blinking in CMM Module .

      Any help ... {color}

      Thanks
      {color}
        • 1. Re: SB 6000 CMM ....After Firmware upgrade ..... Login Prompt is not coming
          807557
          I am in the exact same boat now.

          Upgraded from 1.1.6 to the 3.1.2 firmware (ILOM-3_0_6_11_b-Sun_Blade_6000.ima ).

          Server restarted and now the CMM module is dark and I get this same response below, where it has been hanging, all lights out on the back CMM module and on the front left top of the chassis - and the Chassis is ON.

          HELP!!!!



          Checking configuration files state ...
          Image date: Wed Oct 7 18:28:02 PDT 2009 Image revision: 48988
          Conf date: Wed Oct 7 18:28:02 PDT 2009 Conf revision: 48988
          Configuration files state good after upgrade.
          Mounting local filesystems...
          Running ldconfig...done

          Starting Platform Initialization: c10init.
          Starting FRU update program: frutool.