1 Reply Latest reply on Oct 28, 2003 8:01 PM by 807574

    iplanet portal - html is jumbled.

    807574
      I am running portal server and have a link to our ariba system. The html code that comes back seems to be jumbled.....
      here is an example:
      <tr>
      <td align=left nowrap width=1%>
      <span id="ih130010">
      <font class="grpFLbl">
      UserName:�</font>
      </span></td>
      <td>
      <span id="ih130040">
      <!--
      window.focus();
      var textField = document.all.item("ih130042001000");
      textField.focus();
      textField.select();
      // -->
      </script>
      
      <input name="ih130042001000" type="text" value="" size="20" class="grpFV">
      <script language="JavaScript">
      </span>
      </td>
      </tr>
      <tr>td>
      <span id="ih130070"></span>
      </td></tr>
      <tr><td colspan=2>
      <span id="ih1300a0"></span></td></tr>
      <tr><td align=left nowrap width=1%>
      <span id="ih131010">
      <font class="grpFLbl">Password:�</font>
      </span>
      </td>
      <td>
      <span id="ih131040">
      <input name="ih13104200200" type="password" value="" size="20" class="grpFV">
      </span>
      </td></tr>
      As you can see the javascript opening tag comes after the actual script. This page errors on load and does not work.

      Here is the "funny" part. It works in my mozilla browser (code is perfect). Just does not work in IE 5.5.

      Has anyone seen this before? And what did you do to fix it?
      Thanks very much
      Keith