0 Replies Latest reply: Jan 12, 2009 10:17 AM by 807581 RSS

    Starting of Tomcat failed.

    807581
      Hi,
      I'm using Netbeans IDE 6.1 and I've got this problem when I try to deploy my project:
      Waiting for Tomcat...
      Starting of Tomcat failed.
      Deployment error:
      Starting of Tomcat failed.
      See the server log for details.
      at org.netbeans.modules.j2ee.deployment.devmodules.api.Deployment.deploy(Deployment.java:166)
      at org.netbeans.modules.j2ee.ant.Deploy.execute(Deploy.java:104)
      at org.apache.tools.ant.UnknownElement.execute(UnknownElement.java:288)
      at sun.reflect.GeneratedMethodAccessor66.invoke(Unknown Source)
      at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)
      at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:597)
      at org.apache.tools.ant.dispatch.DispatchUtils.execute(DispatchUtils.java:105)
      at org.apache.tools.ant.Task.perform(Task.java:348)
      at org.apache.tools.ant.Target.execute(Target.java:357)
      at org.apache.tools.ant.Target.performTasks(Target.java:385)
      at org.apache.tools.ant.Project.executeSortedTargets(Project.java:1329)
      at org.apache.tools.ant.Project.executeTarget(Project.java:1298)
      at org.apache.tools.ant.helper.DefaultExecutor.executeTargets(DefaultExecutor.java:41)
      at org.apache.tools.ant.Project.executeTargets(Project.java:1181)
      at org.apache.tools.ant.module.bridge.impl.BridgeImpl.run(BridgeImpl.java:277)
      at org.apache.tools.ant.module.run.TargetExecutor.run(TargetExecutor.java:460)
      at org.netbeans.core.execution.RunClassThread.run(RunClassThread.java:151)
      Caused by: org.netbeans.modules.j2ee.deployment.impl.ServerException: Starting of Tomcat failed.
      at org.netbeans.modules.j2ee.deployment.impl.ServerInstance._startDebug(ServerInstance.java:1317)
      at org.netbeans.modules.j2ee.deployment.impl.ServerInstance.startTarget(ServerInstance.java:1235)
      at org.netbeans.modules.j2ee.deployment.impl.ServerInstance.startDebug(ServerInstance.java:952)
      at org.netbeans.modules.j2ee.deployment.impl.TargetServer.startTargets(TargetServer.java:426)
      at org.netbeans.modules.j2ee.deployment.devmodules.api.Deployment.deploy(Deployment.java:143)
      ... 16 more
      BUILD FAILED (total time: 3 minutes 1 second)


      There is no Exception in my project. I don't know what to do. Please can anyone help me???
      Thx,
      heidi