2 Replies Latest reply on Nov 16, 2010 6:06 AM by 814361

    Gateway Time-out while activating changes after deploying an ear

    814361
      When I click the activate button changes after I deploy an ear file in the application server i get the following error


      +<Nov 15, 2010 5:41:54 AM EST> <Error> <Console> <BEA-240003> <Console encountered the following error java.rmi.RemoteException: [Deployer:149150]An IOException occurred while reading input. : with response code '504' : with response message 'Gateway Time-out'
      at weblogic.deploy.service.internal.transport.http.HTTPMessageSender.sendMessageToServerURL(HTTPMessageSender.java:297)
      at weblogic.deploy.service.internal.transport.http.HTTPMessageSender.sendMessageToTargetServer(HTTPMessageSender.java:123)
      at weblogic.deploy.service.internal.transport.CommonMessageSender$1.run(CommonMessageSender.java:299)
      at weblogic.work.SelfTuningWorkManagerImpl$WorkAdapterImpl.run(SelfTuningWorkManagerImpl.java:516)
      at weblogic.work.ExecuteThread.execute(ExecuteThread.java:201)
      at weblogic.work.ExecuteThread.run(ExecuteThread.java:173)
      >
      <Nov 15, 2010 5:42:00 AM EST> <Error> <Console> <BEA-240003> <Console encountered the following error java.rmi.RemoteException: [Deployer:149150]An IOException occurred while reading input. : with response code '504' : with response message 'Gateway Time-out'
      at weblogic.deploy.service.internal.transport.http.HTTPMessageSender.sendMessageToServerURL(HTTPMessageSender.java:297)
      at weblogic.deploy.service.internal.transport.http.HTTPMessageSender.sendMessageToTargetServer(HTTPMessageSender.java:123)
      at weblogic.deploy.service.internal.transport.CommonMessageSender$1.run(CommonMessageSender.java:299)
      at weblogic.work.SelfTuningWorkManagerImpl$WorkAdapterImpl.run(SelfTuningWorkManagerImpl.java:516)
      at weblogic.work.ExecuteThread.execute(ExecuteThread.java:201)
      at weblogic.work.ExecuteThread.run(ExecuteThread.java:173)+

      Application server is WebLogic Server Version: 10.3.2.0 and i deployed on rhel 5. I have modified the java options to include the proxy server and proxy host. This is in the application server startup script. This happens in the ClassicDomain environment.

      Any help in this regard will be appreaciated.