13 Replies Latest reply on Feb 18, 2011 7:15 PM by Hussein Sawwan-Oracle

    Cloning EBS 11i  from RHEL4.6  to  OEL5.6

    821674
      Hi hussein,

      I am cloning our EBS 11i from RHEL4.6 to OEL5.6, but I encountered error:
      Beginning database tier Apply - Sat Feb 19 01:40:39 2011
      Log file located at /u02/oradev/devdb/9.2.0/appsutil/log/DEV_oracletrng5/ApplyDBTier_02190140.log
      RC-50004: Fatal: Error occurred in ApplyDatabase:
      RC-50014: Fatal: Execution of AutoConfig was failed
      
      ERROR while running Apply...
      
       ERROR: Failed to execute /u02/oradev/devdb/9.2.0/appsutil/clone/bin/adclone.pl
      
       Please check logfile.
      I checked the logfile, and this is what it said:
      [AutoConfig Error Report]
      The following report lists errors AutoConfig encountered during each
      phase of its execution.  Errors are grouped by directory and phase.
      The report format is:
            <filename>  <phase>  <return code where appropriate>
      
        [SETUP PHASE]
        AutoConfig could not successfully execute the following scripts:
          Directory: /u02/oradev/devdb/9.2.0/appsutil/install/DEV_oracletrng5
            afmkinit.sh             INSTE8_SETUP       127
      
      
      AutoConfig is exiting with status 1
      
      RC-50014: Fatal: Execution of AutoConfig was failed
      Raised by oracle.apps.ad.clone.ApplyDatabase
      
      
      StackTrace:
      java.lang.Exception: RC-50014: Fatal: Execution of AutoConfig was failed
              at oracle.apps.ad.clone.ApplyDatabase.checkAutoConfigErr(ApplyDatabase.java:2322)
              at oracle.apps.ad.clone.ApplyDatabase.runAutoConfig(ApplyDatabase.java:2117)
              at oracle.apps.ad.clone.ApplyDatabase.<init>(ApplyDatabase.java:415)
              at oracle.apps.ad.clone.ApplyDatabase.<init>(ApplyDatabase.java:319)
              at oracle.apps.ad.clone.ApplyDatabase.<init>(ApplyDatabase.java:295)
              at oracle.apps.ad.clone.ApplyDBTier.<init>(ApplyDBTier.java:154)
              at java.lang.reflect.Constructor.newInstance(Native Method)
              at oracle.apps.ad.clone.util.CloneProcessor.run(CloneProcessor.java:68)
              at java.lang.Thread.run(Thread.java:479)
      It got stuck in afmkinit.sh :(


      Please help....

      Thanks