This discussion is archived
1 Reply Latest reply: May 13, 2011 3:46 AM by 650738 RSS

TSAM manager 11G not connecting to TSAM agent 1.1

840277 Newbie
Currently Being Moderated
Hi

I am having the following setup TUXEDO version 10 rel zero with TSAM 1.1 32 bit AIX connecting to
TSAM Master 11G on Windows 2008 , I have setup the LMS server on the UBBCONFIG

LMS SRVGRP=TSAMGROUP SRVID=1 MINDISPATCHTHREADS=1 MAXDISPATCHTHREADS=5
CLOPT="-A -- -l hqstivoli01:8080/tsam/dataserver"


and also exported the TMMONITOR=app,svc,sys,tran:: ,


tail -f ULOG.051111 | grep TMMONITOR

165224.hqsaixTRNAP!Z2212V.66781328.1.0: LIBTUX_CAT:6617: INFO:TMMONITOR (app,svc,sys,tran::) was parsed successfully


Now the TSAM console shows the domain as red with no data even though LMS has processed many transactions ,

while restarting the TSAM manager , I got the following DERBY database error ;

2011-05-13 09:26:09.226 GMT : could not listen on port 1527 on host localhost : java.net.BindException : Address already in Use : JVM_Bind


Any idea on why TSAM is showing no data ,

Thank you
Praveen
  • 1. Re: TSAM manager 11G not connecting to TSAM agent 1.1
    650738 Newbie
    Currently Being Moderated
    Praveen,

    You configuration format is correct for TSAM 1.1 agent. Do you find any relevant error messages in ULOG? There should be some error messages if LMS fails to connect TSAM manager.

    You don't need to restart TSAM manager when you configure a new Tuxedo domain. I don't know if you also stop Derby database when you shutdown you TSAM manager, by default 1527 port is used by Derby.

    Regards,
    Yu Wang

Legend

  • Correct Answers - 10 points
  • Helpful Answers - 5 points