This discussion is archived
0 Replies Latest reply: Jul 21, 2011 10:29 PM by 877283 RSS

Migration Issue

877283 Newbie
Currently Being Moderated
We were previously running SMC 3.6.... on a solaris 9 platform

I built a new virtual server running solaris 10. I installed SMC 4....

I imported one of the managed servers into SMC 4 and reconfigured it to to point to the new SMC 4 server.

I then successfully upgraded the agent to versiom 4

When running a validate I can see that the following is installed:
Sun Management Center Add-Ons and Versions:
-------------------------------------------------------------------------------
PRODUCT VERSION
-------------------------------------------------------------------------------
Production Environment 4.0
Advanced System Monitoring 4.0_Build15
Service Availability Manager 4.0_Build15
Performance Reporting Manager 4.0_Build15
Solaris Container Manager 4.0_Build15
System Reliability Manager 4.0_Build15

and in particular:

-------------------------------------------------------------------------------
PRODUCT : Performance Reporting Manager
INSTALLATION STATUS : Setup.
COMPLETELY INSTALLED PACKAGES : SUNWesarg,SUNWesprm,SUNWfrprm,SUNWjaprm,
: SUNWkoprm,SUNWhprm,SUNWcprm

-------------------------------------------------------------------------------

When I look at available data when tring to run a report... the last collection date is 16th Jul... the dat I moved the managed server to the new platform,

Data collection is enabled, but for some reason I'm not collecting any data???

Any help would be thankfully received

Regards,

Doug

Legend

  • Correct Answers - 10 points
  • Helpful Answers - 5 points