0 Replies Latest reply: Jul 22, 2011 12:29 AM by 877283 RSS

    Migration Issue

    877283
      We were previously running SMC 3.6.... on a solaris 9 platform

      I built a new virtual server running solaris 10. I installed SMC 4....

      I imported one of the managed servers into SMC 4 and reconfigured it to to point to the new SMC 4 server.

      I then successfully upgraded the agent to versiom 4

      When running a validate I can see that the following is installed:
      Sun Management Center Add-Ons and Versions:
      -------------------------------------------------------------------------------
      PRODUCT VERSION
      -------------------------------------------------------------------------------
      Production Environment 4.0
      Advanced System Monitoring 4.0_Build15
      Service Availability Manager 4.0_Build15
      Performance Reporting Manager 4.0_Build15
      Solaris Container Manager 4.0_Build15
      System Reliability Manager 4.0_Build15

      and in particular:

      -------------------------------------------------------------------------------
      PRODUCT : Performance Reporting Manager
      INSTALLATION STATUS : Setup.
      COMPLETELY INSTALLED PACKAGES : SUNWesarg,SUNWesprm,SUNWfrprm,SUNWjaprm,
      : SUNWkoprm,SUNWhprm,SUNWcprm

      -------------------------------------------------------------------------------

      When I look at available data when tring to run a report... the last collection date is 16th Jul... the dat I moved the managed server to the new platform,

      Data collection is enabled, but for some reason I'm not collecting any data???

      Any help would be thankfully received

      Regards,

      Doug