3 Replies Latest reply: Jan 3, 2013 12:18 AM by PaulAlsemgeest RSS

    OEM agent restarts frequently

    dba05
      Hi,

      I have an OEM agent monitoring RAC database,agent is getting restarted 2-3 times a day.

      Agent:10gR5 with latest PSU
      OMS:10gR5 PSU4

      OS: Solaris 5.10

      Agent log shows below error

      emagent.trc
      ---------------
      2011-08-23 00:13:53,462 Thread-26796 ERROR scheduler: Collection rac_database:dbname:aq_monitoring_alerts has not finished in 721 minutes (allowed: 720).
      Exiting agent.
      2011-08-23 00:13:53,711 Thread-26796 ERROR : Signalled to Exit with status 3. Hung collection
      2011-08-23 00:13:53,748 Thread-1 ERROR main: EMAgent abnormal terminating
      2011-08-23 00:14:10,558 Thread-1 WARN upload: Merging leftover data file named rawdata3.dat
      2011-08-23 00:14:10,687 Thread-1 WARN upload: Merging leftover data file named rawdata4.dat
      2011-08-23 00:14:10,810 Thread-1 WARN upload: Merging leftover data file named rawdata5.dat
      2011-08-23 00:14:10,945 Thread-1 WARN upload: Merging leftover data file named rawdata6.dat
      2011-08-23 00:14:11,136 Thread-1 WARN command: Job Subsystem Timeout set at 600 seconds
      2011-08-23 00:14:11,350 Thread-1 WARN upload: Upload manager has no Failure script: disabled
      ------------------



      emagent.nohup
      -------------------
      (pid=17814): emagent now exiting abnormally - exiting abnormally Consult '.trc' and '.log' files.
      ----- Tue Aug 23 17:04:14 2011::Checking status of EMAgent : 17814 -----
      ----- Tue Aug 23 17:04:24 2011::Checking status of EMAgent : 17814 -----
      ----- Tue Aug 23 17:04:24 2011::EMAgent exited at Tue Aug 23 17:04:24 2011 with return value 3. -----
      ----- Tue Aug 23 17:04:24 2011::EMAgent has requested a restart. Will be restarted. -----
      ----- Tue Aug 23 17:04:25 2011::Restarting EMAgent. -----
      ----- Tue Aug 23 17:04:32 2011::Agent Launched with PID 22499 at time Tue Aug 23 17:04:32 2011 -----
      ----- Tue Aug 23 17:04:32 2011::Execing EMAgent process is taking longer than expected 120 secs. -----
      ----- Tue Aug 23 17:04:32 2011::Time elapsed between Launch of Watchdog process and execing EMAgent is 149662 secs -----
      (pid=22499): starting emagent version 10.2.0.5.0
      (pid=22499): emagent started successfully


      Thanks in advance....