3 Replies Latest reply: Feb 5, 2013 8:19 AM by Tejo Pendyal RSS

    Apply/Activate Hanging

    AnkitR Gupta
      Hi All,

      I am getting the following errors in Upgrade tables while using Apply process to apply changes onto schema.


      1.UTLDbDdlDbMerge
      2.pOperCallback UTLDbDdlOperMultiColAdd
      3., SQL Error Adding multiple column in one batch ... 257
      4.S0001 (-110): [Siebel Database][ODBC Driver][Adaptive Server Anywhere]Item 'X_VIDEO_FILE_FORMAT' already exists.


      Inputs form anyone in urgent would be really helpful.


      Thanks
      Ankit
        • 1. Re: Apply/Activate Hanging
          Wsiebel-Oracle
          Ankit,

          Please check the tools.cfg file and make sure TableOwner parameter is correct for the datasource you are using. For example, if you are using a local database make sure parameter TableOnwer under [Local] section of tools.cfg file is set with the correct tableowner username as below:

          [Local]
          ...
          TableOwner = SIEBEL
          ...

          Hope it helps,

          Wilson
          • 2. Re: Apply/Activate Hanging
            953014
            Hi Wilson,

            I tried as you advised , still no luck. Please let me know if you any solution.

            [Local]
            Docked = FALSE
            ConnectString = C:\ph\Siebel-8\sse_data.dbf -q -m -x NONE -gp 4096 -c256m -ch256m
            TableOwner = SIEBEL


            Regards
            Ram G.
            • 3. Re: Apply/Activate Hanging
              Tejo Pendyal
              Hi Ankit,

              I have also faced the same type error/issue while performing the Apply/Activate on table.

              I have entered the sequence number against each extension coulumn and did apply activate on base table. Later created Attribute Mapping against respected EIM table.
              Then while apply/activating on EIM table queries for only those selected extended column and did Apply-Activate, it worked.

              Hope the solution will help you out on apply activating without error.

              Many Thanks,
              Surya