This discussion is archived
0 Replies Latest reply: Oct 27, 2011 7:45 AM by 885702 RSS

lucreate error with solaris zones installed

885702 Newbie
Currently Being Moderated
Hi All,

I'm trying to create a new boot environment with solaris zones installed in the server and facing the below issue. Appreciate your help if you can suggest some solution.

# lucreate -n 10u9-Sep
Analyzing system configuration.
Comparing source boot environment <10u9-Jan> file systems with the file
system(s) you specified for the new boot environment. Determining which
file systems should be in the new boot environment.
Updating boot environment description database on all BEs.
Updating system configuration files.
Creating configuration for boot environment <10u9-Sep>.
Source boot environment is <10u9-Jan>.
Creating boot environment <10u9-Sep>.
Cloning file systems from boot environment <10u9-Jan> to create boot environment <10u9-Sep>.
Creating snapshot for <rpool/ROOT/10u9-Jan> on <rpool/ROOT/10u9-Jan@10u9-Sep>.
Creating clone for <rpool/ROOT/10u9-Jan@10u9-Sep> on <rpool/ROOT/10u9-Sep>.
Setting canmount=noauto for </> in zone <global> on <rpool/ROOT/10u9-Sep>.
Creating snapshot for <zonepool/test1-zone> on <zonepool/test1-zone@10u9-Sep>.
Creating clone for <zonepool/test1-zone@10u9-Sep> on <zonepool/test1-zone-10u9-Sep>.
cannot mount 'zonepool/test1-zone-10u9-Sep': no mountpoint set
ERROR: Failed to mount dataset <zonepool/test1-zone-10u9-Sep>
test1-zone: Bad document property
Creating snapshot for <zonepool/test2-zone> on <zonepool/test2-zone@10u9-Sep>.
Creating clone for <zonepool/test2-zone@10u9-Sep> on <zonepool/test2-zone-10u9-Sep>.
cannot mount 'zonepool/test2-zone-10u9-Sep': no mountpoint set
ERROR: Failed to mount dataset <zonepool/test2-zone-10u9-Sep>
test2-zone: Bad document property
Population of boot environment <10u9-Sep> successful.
Creation of boot environment <10u9-Sep> successful.

Legend

  • Correct Answers - 10 points
  • Helpful Answers - 5 points